Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu Seyit? Gülperi dizisinde Hasan’ın başına büyük bir bela geliyor!

Kim bu Seyit? Gülperi dizisinde Hasan’ın başına büyük bir bela geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin Gülperi dizisi yeni bölümü 2 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Kadir ve Gülperi cephesinde işler iyice karışıyor.

Şeyma, Kadir’in karısı olduğunu bilmeyen Gülperi’ye, Avukat Özlem kimliğiyle olmadık laflar söylüyor. Kadir’in karısının onun için mesleğini bıraktığını, her şeye katlandığını ve kocasını ona bırakmayacağını anlatırken, Gülperi onun gerçek kimliğini bilmeyecek.

Kim bu Seyit? Gülperi dizisinde Hasan'ın başına büyük bir bela geliyor! 7

Bu arada Hasan da Kadir’in sürekli annesinin yanında olmasından rahatsızlık duymaya başlıyor. Kadir’e “Senin ailen çoluk çocuğun yok mu? Onların yanına git, annemi de rahat bırak” diyen Hasan’ın sözlerinden sonra Kadir de derin bir iç çatışmaya girecek.

Bu arada dizide yeni bir karakterin ortaya çıktığı görülüyor. Seyit isimli kişinin Gülperi ve Hasan’la ne gibi bir davası var henüz anlaşılamadı ama Seyit’in birini döverken Gülperi’nin ‘Hasan’ diye bağırdığı duyuluyor. Seyit, Hasan’ı mı dövüyor. Kim bu adam?

İşte 8. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Aldığı bıçak darbesiyle hayatı tehlikeye giren Gülperi’nin durumu, Hasan’ı oldukça korkutur. Gülperi çaresiz halde hastane odasında yatarken, Hasan da annesine ve kardeşine yapılanların hesabını sormak için Ali’nin peşine düşer. Fakat bu durum başına daha büyük belaların açılmasına neden olur.

Gülperi’nin bıçaklandığını öğrenen Kadir, her şeyi bir kenara bırakır ve Gülperi ile ailesine yardım etmenin yollarını arar. Fakat bu durum iş arkadaşlarının dikkatinden kaçmaz. Bedriye annesinin başına gelenler yüzünden suçluluk duyarken, Can’ın dua etmekten başka seçeneği yoktur.

Gülperi’nin ve çocuklarının başına gelenleri fırsat bilen Yakup ise Hasan’ın velayetini almak için yeni fırsatların peşine düşer. Şeyma ise Gülperi’yi Kadir’den uzak tutma planlarına devam etmektedir. Hayat ise Gülperi’yi bu kez hiç beklemediği bir yerden vuracaktır.