Ana sayfa Sosyal Medya Barış Kılıç yine yaptı yapacağını! Evrim Alasya boşuna Kıvılcım karakterini oynamıyor!

Barış Kılıç yine yaptı yapacağını! Evrim Alasya boşuna Kıvılcım karakterini oynamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor ve her hafta izleyenleri daha da heyecanlandıran olaylar yaşanıyor. Reytingleri de iyi giden ve birincilikler elde eden dizi, sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde iki etkili isim var ki, izleyiciler onların sahnelerini merakla bekliyor.

Barış Kılıç ve Evrim Alasya ikilisinden bahsediyoruz. İki başarılı ve tecrübeli isim, dizinin hikayesinde Ömer ile Kıvılcım karakterleriyle dikkatleri çekiyor. İzleyicilerin de performanslarına övgüde bulunduğu ikili, sette çok iyi anlaşmalarıyla da biliniyor. Onların setteki iyi diyaloglarının dizideki sahnelere de yansıması Kızılcık Şerbeti dizisine çok olumlu olarak katkı sunuyor.

Evrim Alasya, hayranlarından gelen soruları yanıtlarken ilginç bir durum da yaşandı. Aslında oyuncunun Kıvılcım karakterini canlandırması için seçilirken, kişiliğinin de bu karakteri oynamaya müsait olmasının değerlendirildiği anlaşılıyor.

Barış Kılıç, partnerinin düzene isyan eden kişilik yapısına işaret ederek, “Boşuna Kıvılcım’ı oynamıyor” diye konuştu.

“Hiç yanlış olduğunu bildiğiniz halde bu durum karşısında sustunuz oldu mu?” şeklindeki soruyu yanıtlayan iki oyuncu da bu tür durumlar yaşadıklarını kabul etti.

Doğru olmadığını bildiği halde doğruyu söyleyememe halinin o an içinde bulunulan durum ile alakalı olduğunu söyleyen Evrim Alasya, insanın yaş aldıkça ve kendini güvende hissettikçe bu tür durumlarda tepkisinin de farklılaştığına vurgu yaptı.

Evrim Alasya, “Hayatta insan her istediği an her istediğini söyleyebiliyor mu? Söyleyemiyor. Olmaması mümkün değil” dedi.

İnsanların elindekini kaybetmemek adına, tecrübe kazandığı dönem olduğunu ve bu süreçte kendisini güçsüz hissettiği için bu tür durumlarda tepki vermeyebileceğini ifade eden Evrim Alasya, ancak belirli bir olgunluğa geldikten sonra daha rahat konuşabildiğini anlattı.

Kendisini protest birisi olarak tanımlayan oyuncu, şu ifadelerde bulundu: “İnsan belirli bir bilgi birikiminden sonra, kaybetme korkusu olmadığı zaman bambaşka bir yerden bakıyor hayatına ve o zaman daha rahat inandığı şeyi söyleyebilme özgürlüğü kazanıyor. Ama oraya gelene kadar birçok noktada Evrim olarak susmuşluğum vardır. Ama ben genetik olarak anarşik bir tarafım var.”

Oyuncunun bu sözlerinin ardından ise partneri Barış Kılıç araya girerek, “Boşuna Kıvılcım’ı oynamıyor” diyerek aslında Evrim Alasya’nın hikayedeki Kıvılcım karakterine kişisel açıdan benzerliği olduğu için tercih edildiği yorumunda bulundu.

Dilinin başına bela olduğu bir dönem yaşadığını anlatan oyuncu, hala da bu tür sıkıntılar yaşadığını sözlerine ekledi.