Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez 25. bölümde Uygar çok ileri gitti!

Kimse Bilmez 25. bölümde Uygar çok ileri gitti!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisinin 25.yeni bölümü 8 Aralık Pazar günü yayınlanacak. Saat 20.00’de başlayacak olan dizide önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin yapımın başrolünde bulunan isimler.

Peki 25.yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? Sizler için yeni bölümde dikkat çeken konuları aktarıyoruz… Uygar bu sefer çok ileri gidiyor. Dizinin yeni bölümünde Uygar konusunda önemli gelişmeler var.

Ali’yi öldürmek için plan hazırlayan Uygar, onun en özel gününü kana bulamayı başarmıştır. Ali yerine onun canı kadar çok sevdiği Hüdaverdi, kurşunun hedefi olarak hastaneye kaldırılır. Hüdaverdi’nin vurulması herkesi yasa boğar. Ağır yaralanan Hüdaverdi ölecek mi?

Babasının katilinin peşine düşen Vedat ise, Pilot’a rağmen intikam peşindedir. Ali’yi affetmeyi bir türlü kabullenemeyen Vedat nasıl bir yol izleyecek? Hüdaverdi’yi vuran Uygar artık çok ileri gitmiştir. Ali her şeyi göze alarak Uygar’ın peşine düşer.

Kimse Bilmez 25. bölümde Uygar çok ileri gitti! 7

Ali tam Uygar’ı yakalamışken Kurtbey çıka gelir. Kurtbey’in varlığından güç alan Uygar, tam Ali’yi vuracakken planı terse çıkar. Ali Uygar’dan sonsuza kadar kurtuldu mu? Pilot, ‘babam’ dediği kişiyi öldürenenin kardeşi Ali olduğunu öğrenecek mi? Kurtbey’in yıllardır sakladığı büyük sır ortaya çıkacak mı?

KİMSE BİLMEZ KÜNYE:

Yayın Tarihi : 8 Aralık 2019 / Pazar

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı : Baba Yapım

Yönetmen : U. Hakan Eren, Reyhan Pekar

Senaryo : Hasan Burak Kayacı

Oyuncular : Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Adnan Biricik (Kurtbey), Beran Özel (Ezgi), Asya Taşkın (Zeynep), Sevtap Özaltun (Özlem) ve Fatma Karanfil (Nilüfer)