Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın gözyaşları o kadar gerçekçiydi ki hayranları mest oldu!

Onur Tuna’nın gözyaşları o kadar gerçekçiydi ki hayranları mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 13. bölümü 5 aralık Perşembe akşamı Fox TV’de yayınlandı. Dizinin final sahnesi efsaneydi… Özel bakıma ihtiaç duyan bir kız kardeşi olduğu ortaya çıkan Onur Tuna’nın canlandırdığı Doktor Ferman’ın haftalardır merak edilen sırrı da ortaya döküldü.

Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa’yı dayaktan kurtaran Ferman, Ali’yi kız kardeşinin yanına götürdü. Ferman’ın kız kardeşi ile muhabbeti sırasındaki duygulu anları ve gözyaşları o kadar gerçekçiydi ki, izleyiciler de ekran başında göz yaşlarını tutamadı.

Onur Tuna’nın bu performansını takdir eden takipçileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, “Çok iyi performansınız var. Umarım başarılarınız bol olur” diye yorum yaptı.

İki ünlü oyuncuyu öven hayranlar, “Taner Ölmez ve Onur Tuna oyunculuğun böylesi.. Bir dizi bu kadar anlamlı, acıklı ve aynı zamanda güldürebilen olabilirdi” diye yazdı.

Mucize Doktor hayranları, “Bu sahne yıktı bizi, ağlattı. Onur Tuna da çok sahici ağladı” diye mesajlar paylaştı.

Instagram hesabından ise bugün paylaşım yapan Onur Tuna, aşağıdaki fotoğrafını “Kir” mesajıyla yayınladı. Paylaşım 2 saat içinde 120 binin üzerinde beğeni aldı.

Onur Tuna'nın gözyaşları o kadar gerçekçiydi ki hayranları mest oldu! 7

Bir takipçisi, “Dün harikaydınız, ne çok ağlattınız” ifadesini kullandı.

Bir başka hayranı ise “Mükemmel bir oyuncu ve her yaptığınız iş ayrı ayrı elinize, yüreğinize yakışıyor” ifadesini yazdı.