Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinin Tuğrul’u Usta Oyuncu Ahmet Mekin’den Keremcem ve Özgü Kaya’ya övgü dolu sözler

Kimse Bilmez dizisinin Tuğrul’u Usta Oyuncu Ahmet Mekin’den Keremcem ve Özgü Kaya’ya övgü dolu sözler

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez, ekrana yeni bir soluk getirdi.

Yaz sezonunda romantik komedi dizilerinin yanında farklı bir hikaye ile yola çıkan dizi, Salı akşamlarının favorisi oldu ve reytinglerde ilk sıralara yerleşti.

Dizide Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri gibi genç oyuncuların yanı sıra usta isimler de yer almakta.

Yeşilçam’ın usta ismi Ahmet Mekin de dizideki rolüyle izleyenlerin keyifle izlediği sahnelerde yer almakta.

Mekin, dünyayı gözleriyle değil kalbiyle gören bir adam olan oynadığı Tuğrul Baba karakteriyle ilgili konularda, yönetmenle birlikte pek çok sahneye karar verdiklerini anlatıyor.

Dizi TV mikrofonlarına konuşan Ahmet Mekin, başrolde oynayan Keremcem ve Özgü Kaya’yı da övmekte.

Kimse Bilmez dizisinin Tuğrul'u Usta Oyuncu Ahmet Mekin'den Keremcem ve Özgü Kaya'ya övgü dolu sözler 7

Keremcem ile ilk kez Kimse Bilmez dizisinin setinde tanıştıklarını ifade eden Ahmet Mekin, “Burada tanıştık fakat son derece düzgün bir insan ve son derece kafası çalışan bir adam ve yetenekli bir arkadaş. Çok sevdim. Özgü’yü de. Her ikisi de çok iyiler” açıklamasını yapıyor.

Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Selvi Boylum Al Yazmalım filmiyle ilgili bir soru üzerine de Ahmet Mekin, filmi yediden yetmişe herkesin pek çok kez izlediğine ve o zamandan beri hayranlarının kendisinden ayrılmadığına vurgu yaparak “O filmin ayrı bir havası var. O film ufacık çocuklardan koskoca insanlara kadar pek çok kez izlendi. Bizim tanınmamızı sağladı” diye konuştu.