Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Kaya’dan ayrılan Burak Serdar Şanal iki diziden birini seçip, bomba gibi geri dönecek!

Özgü Kaya’dan ayrılan Burak Serdar Şanal iki diziden birini seçip, bomba gibi geri dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya ikilisi Kimse Bilmez isimli dizinin setinde başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürdü. Çift uzun süre de mutlu bir birliktelik yaşadı. Ancak ünlü çiftin ayrıldıkları da yakın bir zaman önce ortaya çıktı.

Burak Serdar Şanal, 2008 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve çeşitli projelerde de dikkat çekti. Arka Sıradakiler isimli unutulmaz dizideki Ceyhun karakteri ile ilgi gören oyuncu, Avrupa Avrupa isimli dizide ise Can karakteriyle uzun süre ekranda kaldı. Ardından Yeşil Deniz dizisindeki İsmail ve Rüzgarın Kalbi dizisindeki Rüzgar karakterleri ile de deneyimlerini artırdı.

Burak Serdar Şanal’ın geniş kitleler tarafından çok beğenildiği karakter ise Kimse Bilmez dizisinde Pilot lakabıyla bilinen Süleyman oldu. Bu dizi sayesinde hem aşkı bulan hem de kariyerinde büyük adımlar atan oyuncu, sonraki süreçte ise bu yükselişi sürdüremedi.

Kariyer yolculuğunda Adım Başı Kafe isimli dijital dizide yer alan Burak Serdar Şanal, 3 yıldır televizyon ekranında yer almıyor. Yakın zamanda hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlandığını duyuran Burak Serdar Şanal, görüştüğü projeler olduğunu açıkladı.

Özgü Kaya'dan ayrılan Burak Serdar Şanal iki diziden birini seçip, bomba gibi geri dönecek! 7

Oyuncu, “Yakın zamanda sürpriz olabilir. İki tane görüştüğümüz yer var. Birisiyle el sıkışacağız ama ben de bilmiyorum. O yüzden kesin bir şey söylemek istemiyorum. Bu sezona inşallah güzel bir işle girmeyi planlıyoruz” dedi.

Burak Serdar Şanal, kendisine gelen iki dizi teklifinin de televizyon kanalı için olduğunun altını çizdi. Oyuncu, 3 yıldır ara verdiği televizyon ekranına yeniden dönecek olmanın da heyecanını yaşıyor.

Oyuncu, Adım Başı Kafe isimli dijital dizide de canlandırdığı eğlenceli karakter ile hayranlarını hem şaşırtmış hem de mutlu etmişti.

Adım Başı Kafe dizisinin izleyicisinin dijitalde yayınlanması nedeniyle sınırlı olduğunu hatırlatan oyuncu, genel ve milyonlarca izleyici kitlesine ulaşmak için de televizyon dizilerinin önemine işaret etti.