Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinin Uygar’ı Engin Hepileri izleyicilere önemli vaatler sundu!

Kimse Bilmez dizisinin Uygar’ı Engin Hepileri izleyicilere önemli vaatler sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinin ilk bölümü büyük bir beğeni kazanmıştı.

Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrollerinde yer aldığı dizi sırlarla dolu yeni bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizide ters köşe bir karakteri canlandıran Engin Hepileri, aynı zamanda oyunculuk kariyerinde de bir ilke imza attı.

Dizi TV programına konuşan Engin Hepileri,” Bu sefer ki biraz ilginç, aslında beni de iştahlandıran ve bir taraftan da heyecanlandıran bir tarafı var. Aşkının peşinden koşan tutkulu bir adam oynuyorum. Karşısına çıkabilecek bütün çatışmalarda bütün o dramanın en sert hallerinde bile tek bir amacı var; kimseyi tanımıyor ailesini bile, etrafındaki dostlarını, arkadaşlarını, sevdiği kızın etrafındaki kimseyi sadece onu elde etmek için sonuna kadar giden bir karakter” açıklamasında bulundu.

Kimse Bilmez dizisini anlatan Engin Hepileri, dramdan, komediye varan farklı noktaların dizide yer alacağını anlattı.

Engin Hepileri, “Bir taraftan da aslında eğleneceğimiz, son derece hızlı gelişen, macera da diyebileceğimiz, bir taraftan komedisi de var olan ama ciddi bir dramı da var olan, pek çok konunun – duygunun içerisine girdiği bir drama” diyerek dizi hakkındaki düşüncesini ortaya koydu.