Ana sayfa Güncel Haberler Hakan Baş’ın Bensu Soral’ı kalbini nasıl çaldığı ortaya çıktı!

Hakan Baş’ın Bensu Soral’ı kalbini nasıl çaldığı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, eşi Hakan Baş ile ilgili verdiği detaylarla dikkat çekti. Hürriyet gazetesinde Hakan Gence’ye konuşan ünlü oyuncu, son dönemde Türk-İran yapımı Mesti Aşk isimli film ile gündeme gelmişti.Yeni bir dizi işini çok istediğini ama arzu ettiği gibi proje gelmediğini de söyleyen Soral, evliliğinin de çok iyi gittiğini ve arkadaşlarına da tavsiye ettiğini söyledi.

Eşi ile çok iyi arkadaş da olduklarının altını çizen Bensu Soral, “Her şeyden önce çok iyi arkadaşız. Bu aşkın en önemli kuralı bence. Ona hayranlık besliyor ve saygı duyuyorum. Dediği her şeyi mutlaka yapıyor, çok güçlü, iyi kalpli. Aslında biliyor musun onu tanıdıkça âşık oldum” diye konuştu.

Hakan Gence’den “Nasıl tanıştınız?”sorusu geldi. Bensu Soral, hikayesini anlattı ve Hakan Baş’ın güzel oyuncunun kalbini nasıl bir taktik ile fethettiği de ortaya çıkmış oldu.

Bensu Soral şöyle konuştu: Beni televizyondan biliyormuş (gülüyor). Bir gün kapı çaldı. Sahibi olduğu internet alışveriş sitesinden bir hediye paketi geldi. Kendi el yazısıyla bir not yazmış. Ben de hediyeyi Instagram’a koydum. Ablama “Hakan Baş not düşmüş onu da etiketlemek gerekir mi” diye sordum. Ablam, “Etiketle, ayıp olur” dedi. Sonra Instagram’dan mesaj attı ve konuşmaya başladık.

Ünlü oyuncu instagram hesabından da aşağıdaki paylaşımı yaptı ve takipçilerinden hem iltifatlar hem de beğeniler aldı.

Hakan Baş'ın Bensu Soral'ı kalbini nasıl çaldığı ortaya çıktı! 7