Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ı özleyenlere Onur Büyüktopçu’dan müjde gibi sürpriz!

Kiralık Aşk’ı özleyenlere Onur Büyüktopçu’dan müjde gibi sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, yıllar önce yer aldığı Kiralık Aşk dizisiyle ilgili sosyal medyada hayranlarından çok fazla mesaj aldığını söyledi. Oyuncu, önceki gün dizideki rol arkadaşı Sinem Öztürk Uslu ile bir araya gelmiş ve birlikte Kiralık Aşk dizisindeki hallerine dönmüştü. O video da sosyal medyada bir hayli izlenmişti.

Onur Büyüktopçu, konuyla ilgili sorular üzerine “O kadar fazla mesaj alıyoruz ki, çünkü o da alıyormuş. Ben de alıyorum. Kiralık Aşk tekrar başlasın, ya da başlamasa bile siz bir şey yapın diye. Bir yaptık, yıkıldı sosyal medya. Bütün magazin sayfaları da almış sağ olsun. İnsanlar özlemiş gerçekten Koriş’i..” şeklinde konuştu.

Sinem Uslu ile bir program yapmayı çok istediğini anlatan Onur Büyüktopçu, “Bir program sunmak isterim, bir dizi isterim. Bir şey yapmak isterim. Çünkü enerjimiz inanılmaz uyumludur Sinem ile. Çok da sevdiğim oyuncu arkadaşım” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bize buluşmalar yakışır ???? Bu ikiliyi özleyenleri görelim ???? #kiralıkaşk #yasemin #koriş #sinsirella @sinemmustafauslu

ONUR BÜYÜKTOPÇU (@onurbyktpc)’in paylaştığı bir gönderi ()

Videonun da doğaçlama ile gerçekleştiğini ve çok keyifli olduğunu anlatan oyuncu sık sık böyle paylaşımlar yapacağını ifade etti.

Sinem Uslu ile buluştuklarında bir format, aile komedisi üzerinde konuştuklarını anlatan Onur Büyüktopçu, “Bir apartmanda geçen komik olaylar, ama derste veren şeyler. Hep böyle vurdulu kırdılı, tabancalı silahlı şeyler var. Artık kına geldi. İyi bir komedi işi yok maalesef. Keşke olsa da insanlarımız çok mutsuz. Dün bile o kadar güzel yorumlar aldım ki, 15 saniyelik bir şey yaptık yani. İnsanların gülmeye çok ihtiyacı var bu ülkede” açıklamasında bulundu.

İşte Onur Büyüktopçu’nun yaptığı açıklamalar: