Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler dizisinin kamera arkasında neler oluyor neler!

Kırgın Çiçekler dizisinin kamera arkasında neler oluyor neler!

tarafından ker_def

kirgin-ciceklerdogumgunu

Sette yaşadığımız en ilginç anlar ise, bazı set çalışanlarının bizi oyuncu sanması oluyor. Çekimler büyük bir alanda yapılıyor ve aynı bahçe içinde birçok farklı dizi için set kurulmuş. TRT’de yayınlanan ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisinin çekimleri de burada yapılıyor. Hatta bu dizide rol alan bir oyuncuyla karşılaşıyoruz. Bizi lise öğrencisi kılığında görünce, “Siz ‘Kırgın Çiçekler’de mi oynuyorsunuz?” diye soruyor. ‘Kırgın Çiçekler’in kamera arkasında görev alanlardan “Siz de mi bundan sonra dizide oynayacaksınız?” diye soranlar, hatta bize karavanların yerini gösterenler bile çıkıyor.
Set ekibiyle oyuncular hakkında sohbet ediyoruz. Setin en komiği Aleyna Solaker’miş, yaptığı şakalarla herkesi güldürüyormuş. Umulmadık anlarda ortamı neşelendiriyormuş. Biran Damla Yılmaz, biraz mesafeliymiş. Ortama alışana kadar suskun olduğunu ama sonrasında çok eğlenceli biri olduğunu söylüyorlar. Hazar Motan ise çok sıcakkanlı. Sürekli etrafa gülücükler saçıyor ve herkesle sıcak bir iletişim kuruyor.
Genç oyunculardan Biran Damla’ya lise dönemlerine ait anılarını soruyorum. “19 Mayıs yaklaştığında hep gerilirdim. Çünkü insanların karşısına çıkıp şiir okumak beni çok korkutur ve utandırırdı. Bu nedenle hep saklanırdım” diyor.
Kızlar, yetimhanelerde kalan gençlerden birçok mesaj aldıklarını söylüyor. Hatta yetimhanede yaşayan gençler, sete gelip oyuncularla tanışıyor ve onlarla vakit geçiriyormuş. Dizi sayesinde, insanların farkındalığı ve yetimhanelere yapılan bağışlar da artmış.