Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde vedaya hazır olun!

Kırmızı Oda dizisinde vedaya hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinin şimdiye kadar yayınlanan 19 bölümü büyük bir heyecan fırtınası eşliğinde geçti. Reytinglerde de karşılığını bulan güçlü hikaye, konuk oyuncuların üstün performanslarıyla da istikrarlı bir çizgide ilerlemeye devam ediyor.

Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya’nın doktor hanım olarak yer aldığı ve birçok kişinin de ruhuna işleyen hikayelerin etkisi ile dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. İzleyiciler, 15 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 20.yeni bölümde de Boncuk ve Kumru’nun hikayelerinin devamını izleyecek.

Burcu Biricik ve Aslıhan Gürbüz’ün güçlü performanslarla yer aldığı dizide Boncuk’un Can ile olan durumunun detayları ortaya çıkacak. Kumru’nun yaşadığı derin travmanın izlerini bitmiyor. Bir de Kumru karakterinin başından geçen çok ağır bir anı da yine izleyicileri derinden etkileyecek.

Kırmızı Oda dizisinin 20. yeni bölümünde karakterlerden birisi ayrılacak mı? İşte bu soru da sorulmaya başlandı. Burcu Biricik, Boncuk olarak ayrılması ilk beklenen isim. Ancak 20. bölümde mi sonra mı bu ayrılık yaşanacak henüz net değil.

Fragmana yansıyan Kumru’nun “Atmış kendini ölmüş, her şey bitecek” sözleri de bir ayrılık çağrışımı yaptı ama Kumru’nun hikayesinin devam etmesi bekleniyor.

İşte Kırmızı Oda dizisinin 20. bölüm fragmanı: