Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine Burcu Biricik’ten sonra Medcezir’in Hasan’ı Cenk Kangöz geliyor!

Kırmızı Oda dizisine Burcu Biricik’ten sonra Medcezir’in Hasan’ı Cenk Kangöz geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle tv8 ekranında buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinde Melisa Sözen’in Alya karakteri ile yarattığı müthiş duygusallık artık geride kaldı. Geçtiğimiz haftadan bu yana ise Boncuk karakteri ile Burcu Biricik’in sergilediği performans konuşuluyor.

Şimdi de diziye yeni bir karakterin katılacağı ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre 14 Ağustos 1974 doğumlu olan Cenk Kangöz, dizide Biricik’in canlandırdığı Boncuk’un babası olarak yer alacak.

Dizinin 15. bölümünde geçmişe gidecek olan Boncuk’un babası ile olan sahneleri dikkat çekecek. Bu sahnelerde de ünlü oyuncu Cenk Kangöz’ü izleyeceksiniz.

Başarılı oyuncu Kangöz, asıl mesleği mimarlık olmasına rağmen eğitimini de alarak 33 yaşında oyunculuk yapmaya karar vermişti. 2009 yılından bu yana hem sinemada hem de televizyon dizilerinde birçok rolde izlediğimiz oyuncu, Fatmagül’ün Suçu Ne? isimli dizideki Yaşar karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

Kırmızı Oda dizisine Burcu Biricik'ten sonra Medcezir'in Hasan'ı Cenk Kangöz geliyor! 7

Medcezir, Kördüğüm, Kurtlar Vadisi Pusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Diriliş Ertuğrul, Vurgun ve Azize dizilerinde de yer alan Cenk Kangöz’ün yapıma katılması önemli bir artı olacak.

Kangöz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Cemil ve Diriliş Ertuğrul’da ise Philip olarak izleyici karşısına çıkmıştı.