Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda kaçmaz; Aslıhan Gürbüz, Burcu Biricik, Bülent Seyran ile şova gelin!

Kırmızı Oda kaçmaz; Aslıhan Gürbüz, Burcu Biricik, Bülent Seyran ile şova gelin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kırmızı Oda’nın bu akşam yayınlanacak olan 17. bölümünden 2. fragmanı izleyenler, Boncuk karakteri ile diziye konuk olan Burcu Biricik’in başarılı performansını da alkışlıyor… Dizinin yeni bölümüne saatler var ve Biricik, performansı ile göz doldururken, Kırmızı Oda da izleyicilerini fazlasıyla etkileyecek bir bölümle geliyor.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde ayrıca Aslıhan Gürbüz de uzun bir zaman sonra yeniden ekranda hayranları ile buluşacak. Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 3.sezonunda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süre ekranda yer alamamış, dizinin finalinden sonra da hayatını değiştirmiş ve doğa ile iç içe bir yaşamı tercih etmişti.

Uzun süredir ekranda oyuncuyu göremeyen hayranları, Kırmızı Oda’nın 17. bölümünü heyecanla bekliyor. Gürbüz, Kumru karakterine hayat verecek. Kumru’nun eşi olarak da Fahri karakterinde Bülent Seyran’ı ekranda göreceksiniz. Oyuncu bu sezon daha önce Çatı Katı Aşk dizisinde yer almıştı.

Kırmızı Oda dizisinin 17. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ise şöyle:

Selvi (Sema Keçik); tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye (Sezin Akbaşoğulları) öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken; Doktor Piraye onun için endişelenir.

Sadık (Onur Bilge) ve Boncuk’un ablası Rezzan (Münire Apaydın), Boncuk’un (Burcu Biricik) yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar.

Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi Fahri (Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.