Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’yı sevenlere müjde! TRT Dijital’in Ben Ölmeden Önce dizisine ünlü isimler konuk olacak!

Kırmızı Oda’yı sevenlere müjde! TRT Dijital’in Ben Ölmeden Önce dizisine ünlü isimler konuk olacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni bir dizinin hazırlıkları sürerken gelen bilgiler, en çok Kırmızı Oda dizisini izleyenleri sevindirecek! Ben Ölmeden Önce isimli dizide de tıpkı Kırmızı Oda’da olduğu gibi ünlü isimler farklı bölümlerde konuk oyuncu olarak dizide yer alacaklar. Ünlüler geçidi yaşatacak dizinin sonbaharda ekrana gelmesi bekleniyor.

Dijital platformların giderek arttığı bir süreçte TRT Dijital ile ilgili dikkat çekici projeler de gündeme gelmeye başladı. Bu alanda kendine bir yer edinme çabasında olan TRT’nin dijital kanalı için yeni ve ilgi çekici projeler üretilmekte.

Son günlerde özellikle Disney Plus platformu için heyecan artmışken TRT Dijital platformunun da yayına başlamasıyla alanın daha da genişleyeceği görülüyor. Özellikle Türkiye’deki abone sayısının fazlalığı nedeniyle ön planda olan Netflix’e yeni rakipler gelirken, TRT dijitalin de bu oluşumlar arasına katılması bekleniyor.

Platformun yayın tarihi için şimdilik Ocak ayı işaret edilmekte. Zaman zaman bazı projelerle anılmaya başlanan TRT dDijital’in dikkat çeken projelerinden birisi de Ben Ölmeden Önce dizisi olacak. 8 bölüm olarak planlana dizi, farklı bir tasarım ile kurgulanıyor. Ahmet Sönmez’in imza attığı proje, dizi dünyasına da yeni bir soluk getireceği iddiası ile merak arttırmakta.

Kırmızı Oda'yı sevenlere müjde! TRT Dijital'in Ben Ölmeden Önce dizisine ünlü isimler konuk olacak! 8

Gold Film imzasını taşıyan Ben Ölmeden Önce dizisinin 8 bölümünün her birinde farklı bir hikayenin anlatılacağı ve bu hikayelerde de ünlü isimlerin öne çıkan karakterlere hayat vereceği belirtilmekte.

Bu yönüyle Kırmızı Oda dizisine benzetilen Ben Ölmeden Önce dizisinde oyuncu sirkülasyonunun fazla olacağı da ifade ediliyor. Yapımcının bir çok ünlü isimle şimdiden anlaşmalar yaptığı da gündeme geliyor.

Bu isimler arasında hepsi birbirinden başarılı isimler Uğur Yücel, Necip Memili, Erkan Petekkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal gibi usta isimlerin yanı sıra Yasemin Allen gibi başarılı daha genç kuşak isimler de yer alacak.

Hem hikayeyi yazan hem de dizinin yönetmenliğini yapacak olan Ahmet Sönmez’in proje için titiz bir hazırlık sürecinde olduğu da belirtilmekte. TRT Dijital için önemli projelerden birisi olan Ben Ölmeden Önce’nin her bölümünde, ölüme yaklaşan bir kişinin o dönem yaşadığı duygular, çevresi olan iletişimi ve içsel anlamda yaşadığı zorluklar sergilenecek.

Kırmızı Oda'yı sevenlere müjde! TRT Dijital'in Ben Ölmeden Önce dizisine ünlü isimler konuk olacak! 9

Sarsıcı hikayelerin kahramanlarının her biri de ünlü isimlerden oluşacak. Her bölümde bambaşka oyuncular yer alacak. Dizinin ekibine daha birçok ismin katılması ile 45’er dakikalık her bölümün de bir sinema havasında olması bekleniyor.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde de aynı taktik uygulanmış ve hepsi birbirinden sarsıcı gerçek hikayelerin kahramanlarını canlandırmak için 5-6 bölüm diziye birbirinden ünlü isimler katılmıştı. Bu da dizinin başarısında büyük katkı sağlamıştı.