Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile anılan Kral Kaybederse dizisinin yönetmeni çok sürpriz bir isim oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ ile anılan Kral Kaybederse dizisinin yönetmeni çok sürpriz bir isim oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kral Kaybederse isimli iddialı yapım, bir süredir Kıvanç Tatlıtuğ ile anılmakta. Ekranda büyük dikkat çeken pek çok dizinin hikayesinin kitaplarından alıntılandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanıyor Kral Kaybederse dizisi de… OGM Pictures imzalı dizi için hazırlıklar sürerken yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin ismi şimdilik Kral Kaybederse olarak anılıyor. Değişip değişmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ’a başrol için teklif gittiği biliniyor. Ancak tam olarak bir anlaşmanın yapılmadığı da kulislerde konuşulmakta.

Star TV’de yayınlanacak olan dizi, İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız dizileri gibi ekrana damgasını vuracak bir yapım olması bekleniyor. Çalışmaların sürdüğü dizinin kamera arkası ekibine çok özel bir isim dahil oldu!

Dizinin yönetmenliğini kimin yapacağı belli değildi. Ancak kısa bir süre önce yönetmen netleşti. TRT1’de bu hafta final yapan ve çok sevilen Masumlar Apartmanı dizisinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı, bu kez yine çok ididalı bir dizi olması beklenen Kral Kaybederse’nin yönetmenliğini üstlenecek.

71 bölüm süren Masumlar Apartmanı dizisinin Çiğdem Bozali ile birlikte yönetmenliğini yapan Çağrı Vila Lostuvalı, Suskunlar, İntikam, Poyraz Karayel, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve 8. Gün isimli dizilerin de yönetmenliğini üstlenmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ ile anılan Kral Kaybederse dizisinin yönetmeni çok sürpriz bir isim oldu! 7

Lostuvalı’nın yöneteceği Kral Kaybederse dizisinin senaristleri de yine Masumlar Apartmanı’nı yazan senaristler Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu olacak. Böylece Kral Kaybederse dizisinin kamera arkasında önemli bir boşluk doldurulmuş oldu. Şimdi kamera önündeki isimlerin belli olması heyecanla bekleniyor.

Kral Kaybederse’de Kenan karakteri hikayesinin merkezinde yer alıyor. Bu karakter hem çevresinde olup bitenleri umursamayan hem de kendini fazlası ile önemseyen birisi. Narsist ve vurdumduymaz bir adamın hikayesi olarak ekranlara gelecek olan Kral Kaybederse’nin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un oynaması bekleniyor…