Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz’a büyük destek sürüyor!

Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz’a büyük destek sürüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bazı oyuncuların sosyal medyada görünürlüğü, ölçüm platformlarının düzenli olarak yayınladığı araştırmalarda dikkatleri çeken bir üstünlükle sürüyor! Bu isimlerin başında Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz gelmekte.

Genç kuşak oyunculardan Onur Seyit Yaran, kendisine sorulan ‘ünlü bir kişisiniz’ sözüne, ‘ünlü değil, şöhret diyelim’ yanıtını verirken, aslında sosyal medyadaki popülerliğine atıfta bulunuyordu. Yaran, atv’nin 3 sezondur devam eden dizisi Kardeşlerim’deki Doruk rolüyle, özellikle genç kuşağın çok sevdiği ve sosyal medyada beğeni dolu yorumlarıyla yer alan bir isim.

Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz'a büyük destek sürüyor! 13

Gençlerin bu kadar ilgisini alması da sosyal medyayı en çok kullanan bu kesim tarafından kategorilerde ilk sıraya yerleşmesini sağlıyor. Onur Seyit Yaran’ın ardından benzer bir durumu Akın Akınözü de yaşamakta. Özellikle Hercai dizisinde kazandığı şöhretle birlikte yerli hayranlarını da aşan bir ilgiyle yabancı hayran edindi oyuncu.

Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz'a büyük destek sürüyor! 14

Daha sonraki iki dizisi Kaderimin Oyunu ve halen devam eden Tuzak’ın reyting sorunu yaşamasına karşın ekranda kalmalarının nedeni de Akınözü’nün bu popülerliğinin yurtdışı satışlarına etki etmesi olarak görülüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz'a büyük destek sürüyor! 15

Alp Navruz ise uzun süredir yer aldığı dizi sektöründe istikrarlı adımlarla mesleğine devam eden ve beğenilen başarılı bir oyuncu. Akınözü ile benzer dönemlerde dizi sektörüne giriş yapan oyuncu, 2016 yılından beri romantik komedi, dram türü dizilerde oynuyor. Son olarak TRT1’in Yürek Çıkmazı dizisindeki rolüyle de çok beğeniliyor.

Bu üç oyuncu, şu sıralar popüler oyuncular olarak sosyal medyada ilk sıralarda yer alıyor. Adba.tv’nin düzenli olarak yayınladığı haftalık popülerlik listesinde, en çok ileti alan bu isimler ilk 3 sırayı uzun süredir kimseye bırakmıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz'a büyük destek sürüyor! 16

Aile dizisi ile ekranlara gelmeye başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, her ne kadar çok daha uzun süredir sinema ve dizi sektöründe yer alsa da popülerliği yeni meslektaşlarından henüz geri alabilmiş değil! Show TV’nin yeni dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde oynayan Tatlıtuğ, Türkiye’nin yetiştirdiği başarılı aktörlerden birisi. 2007 yılında adım attığı sektörde, rol aldığı her yapım ile ses getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz'a büyük destek sürüyor! 17

Fakat bu hafta 3. bölümü yayınlanan yeni dizisi ile ‘en popüler erkek oyuncu’ kategorisinde listede yer almıyor! Dizinin yayınlandığı ilk hafta düzenlenen tabloya 10. sıradan girmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz'a büyük destek sürüyor! 18

Bir sonraki hafta ise 8. sıraya yükseldi. Sonraki haftalarda rakiplerini birer birer aşarak ilk sıralara geleceği düşünülse de sosyal medyadaki etkisinin bu hafta azaldığı görülmekte! Zira oyuncu, ilk 10 tablosunda yok bu hafta!

Kıvanç Tatlıtuğ listede yok ama Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü ve Alp Navruz'a büyük destek sürüyor! 19

Ancak tabii her hafta değişen popüler isimler arasında Kıvanç Tatlıtuğ’un önümüzdeki günlerde daha da çok konuşulmasının önü açık! Zira Aile dizisi, izleyenlerin çok beğendiği ve giderek daha da ilgi çeken bir yapım olmayı başarmakta. Bakalım önümüzdeki hafta Kıvanç Tatlıtuğ, bir sürpriz yaparak ‘en popüler erkek oyuncular’ tablosuna üst sıralardan girer mi?