Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi yeni proje için yeşil ışık yaktı!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi yeni proje için yeşil ışık yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Çarpışma dizisinde Kadir Adalı karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Oyunculuğu ile, enerjisiyle hayranlarını mest eden Tatlıtuğ, 1 sezon süren projeden sonra ne yapacak herkes merakta.

Ancak ünlü oyuncuyu son dönemde rahatsız eden bir konu var. Eşi Başak Dizer’e 900 bin TL’lik Land Rover Discovery marka bir araç hediye ettiği şeklinde çıkan haberlere isyan etti.

Oyuncunun eşini bir reklamda rol aldığı Sara Sampaio ile aldattığı da gündeme gelmişti. Bu iddiayı yaptığı açıklama ile yalanlayan Tatlıtuğ, hediye araç konusunda da kameralara konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi yeni proje için yeşil ışık yaktı! 7

Ünlü oyuncu, “Yok alakası yok. Yani onun tarihi külliyen yanlış. Zamanı yanlış, fiyatı zaten yanlış. Yine kafalarına göre bir şeyler yazmışlar yine düzeltmek bize düşmüş. Ben de buradan düzeltiyorum ama sıkıldım ama… Canımı sıkmıyor sadece düzeltiyorum. Doğruya doğru, yalana yalan” diye konuştu.

Çok iyi olduğunu, dinlenebildiğini anlatan ünlü oyuncu artık işlere dönüş yapacağının bilgisini verdi.

Tatlıtuğ, “Şu anda yok, düşünüyorum” diyerek de yeni projelere açık olduğunu anlattı.

Çağatay Ulusoy’un sosyal medyada Tatlıtuğ’u takipten çıktığını soran muhabirlere espri yapan Kıvanç Tatlıtuğ, “Sosyal medyadan takipleşenler mi iyi arkadaş oluyormuş, bu kıstas neye göre” diye yanıt verdi.

Oyuncu, motosiklet konusunda da dikkatli kullandığını sözlerine ekledi.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.