Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda ekrana dönecek mi? Kral Kaybederse dizisinde oynayacak mı?

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda ekrana dönecek mi? Kral Kaybederse dizisinde oynayacak mı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, şu sıralar Beren Saat ile başrolünde yer aldığı OGM Pictures imzalı sinema filminin çekimlerine kulak kabartmış durumda. Sosyal medyaya yansıyan ve çekimler sırasında uzaktan kaydedilen fotoğraflar, iki oyuncunun hayranları için büyük heyecan yaşatıyor. Yıllar sonra iki ismi bir arada görmek, Aşk-ı Memnu’yu izlemiş olanlar için çok özel bir durum.

Fakat Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının bir başka merakı da oyuncunun yakın zamanda ekrana dönüp dönmeyeceği… Tatlıtuğ, ekranda en son Elçin Sangu ile başrolünü paylaştığı Show TV’nin Çarpışma dizisiyle yer almıştı. 2018 yılı Kasım ayında başlayan dizi bir sezon sürmüş ve Mayıs ayında final yapmıştı.

Bu tarihten itibaren Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, oyuncuyu bir başka dizide görmek için heyecanla bekledi. Fakat Kıvanç Tatlıtuğ, dijitali tercih etti ve Netflix için çekilen Yakamoz S-245 isimli dizide rol aldı. Başrolünü Özge Özpirinçci ile paylaştığı dizi, Nisan ayında yayınlanmış ve çok konuşulmuştu.

Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un, OGM yapımı olan Kral Kaybederse isimli dizide rol alacağı gündeme geldi. Son dönemde bazı dizilere konu olan kitapların yazarı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesi olan Kral Kaybederse için Kıvanç Tatlıtuğ’un adı sıklıkla anılıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda ekrana dönecek mi? Kral Kaybederse dizisinde oynayacak mı? 8

Hazırlıkları süren dizi ile ilgili gelecek olan haberleri, oyuncunun hayranları merakla bekliyor. Henüz bu konuda bir yalanlama yapmadı oyuncu. Teklif gittiği kulislere yansımıştı. Dizi, uzun süredir oyuncunun ismiyle anılıyor. Hatta artık Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı daha çok merak konusu…

Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı gibi gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitaplarından alıntılanan dizilerle çok konuşulan Gülseren Budayıcıoğlu, aynı zamanda OGM’nin de ortaklarından.

Kral Kaybederse hikayesinin ise son derece etkileyici, çarpıcı olduğu, çok iddialı bir yapım olacağı da dillendiriliyor. Böylesine büyük iddialarla konuşulan diziyle ekrana dönmesi beklenen Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları da bekleyişini sürdürüyor. Eylül sezonunda ekranda olması planlanan diziyle ilgili olarak çalışmaların başladığı da biliniyor.

Bir süre önce, Masumlar Apartmanı dizisinde başarılı rejisi ile bir kez daha gündeme gelen ünlü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı’nın, Kral Kaybederse’nin de yönetmenliğini yapacağı öğrenilmişti. Bu gelişmelerle birlikte senaryo çalışmaları da devam eden dizi için meraklı bekleyiş de sürüyor. Resmi bir açıklama gelmese de Kıvanç Tatlıtuğ’un yalanlamaması ve uzun süredir diziyle anılması da oyuncunun yeni sezonda ekrana dönüşünü müjdeleyen bir durum…

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda ekrana dönecek mi? Kral Kaybederse dizisinde oynayacak mı? 9

Şimdi en büyük soru, Kıvanç Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı sorusu… Bu konuyla ilgili olarak da Neslihan Atagül’ün ismi geçti ancak Atagül, eşi Kadir Doğulu ile bir başka diziyle yeni sezonda ekranda olacak. Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi de Kral Kaybederse ile anılmaya devam ediyor ama bir netlik yok.

Hikayedeki kadın, yakışıklı ve narsisist bir adam olan, kadınların etrafında dört döndüğü Kenan karakterinin hayatını karartan bir kişi olacak. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir kadın tarafından bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.