Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi, tanıtımıyla rekor kırdı! Daha başlamadan yankısı büyük oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisi, tanıtımıyla rekor kırdı! Daha başlamadan yankısı büyük oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin hazırlıkları uzun zamandır sürüyordu. Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte gelen afiş paylaşımı, diziye olan merakı arttırırken tanıtımın da yayınlanması ile birlikte ilgi büyüdü!

Özellikle Emanet isimli günlük dizi ile yerli ve yabancı büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sıla Türkoğlu’na gelen mesajlar, sosyal medyada ayrıca dikkat çekiyor! İspanyolca konuşan hayranlarının yoğunlukta olduğu Sıla Türkoğlu’na gelen mesajlar, dizinin Türkiye’deki hayranlarının yanı sıra Latin ülkelerinde de merakla beklendiğini ortaya koyuyor.

Sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılmaya başlandı dizi ile ilgili olarak. Yaşam tarzları açısından toplumda da görülen farklı bakış açılarına ve hayatlarına sahip iki ailenin çocuklarının evlenmesi ile yaşanacak olaylar, hikayeler konu edilecek Kızılcık Şerbeti’nde.

Gold Film imzalı dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman yer alıyor. Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği diziden ilk görüntüler geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Tanıtım ile birlikte sosyal medyada adeta bir fırtına koptu! Eleştirenler kadar heyecanla bekleyenler de vardı. Oyuncuların hayranları da sıklıkla yorumlar yaparak sevdikleri oyuncunun ekrana dönüşünü heyecanla beklediklerini belirtiyorlar.

Kızılcık Şerbeti dizisi, tanıtımıyla rekor kırdı! Daha başlamadan yankısı büyük oldu! 7

Farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olayların ele alındığı diziyle ilgili sosyal medyada yaşanan yoğun gündemde ilginç haberler de geliyor!

Adba.tv’nin verilerine göre, Kızılcık Şerbeti dizisinin 10 Ekim akşamı ekrana gelen tanıtımı bir anda büyük ilgi çekti. Tanıtım, 1 milyon izlenmeyi aşarak rekor kırmayı başardı!

Sosyal medyada dizi hakkında tanıtımın yayınlanmasından sonra 60 bini geçen paylaşım ile birlikte dikkatleri çeken bir etkileşim yaşandı. Özellikle dizinin başrollerinden Sıla Türkoğlu’nun yerli ve yabancı hayranları mesaj yağdırmaya başladılar.

Dizi henüz başlamadan yaşanan bu ilgi sonrasında ilk bölüm merakla bekleniyor! Konusu gereği dizinin uzun süre sosyal medyayı meşgul edeceği tahminleri yapılıyor şimdiden! Yanı sıra özellikle Sıla Türkoğlu hayranlarının da yine sosyal medyada oyuncunun yeni rolüyle daha çok konuşulmasını da sağlayacaklar…