Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev’e öfkelenen Pembe hırsını Doğa’dan alıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev’e öfkelenen Pembe hırsını Doğa’dan alıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi 44. bölümü ile tüm izleyici gruplarında birincilik elde etti. Sert hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi etkilemekte olan dizinin 44. bölümünde çok önemli gelişmeler yaşandı.

Ünallar’ın evinde ise Pembe’nin emriyle Mustafa lokantada ortak olduğu Sönmez’le yollarını ayırmak zorunda kaldı. Fatih’in de yeniden evlenmesine izin vermeyen Pembe, düşman ilan ettiği Doğa’ya adeta savaş açtı. Abdullah, Alev’e verdiği sözü tutarak boşanma davası açtı.

Eve gelen boşanma celbiyle çılgına dönen Pembe tüm sıkıntısını Doğa’dan çıkarttı. Evden Cemre’yi bırakarak çıkmasını isteyen Pembe, Doğa ile karşı karşıya geldi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev'e öfkelenen Pembe hırsını Doğa'dan alıyor! 7

Pembe’nin “Asla boşanmayacağım” sözlerine ve ailelerinin tüm tepkilerine rağmen Alev ve Abdullah ilişkilerinden vazgeçmediler.

Boşanma işlemleri için eve gelen Abdullah’ın Pembe ile yüzleşmesi çok sert geçti. Abdullah’a çocuklarının ve Pembe’nin sitem ettiği sırada eve Alev’in de gelmesi tansiyonu yükseltti. Alev’in Pembe’ye; Nursema, Mustafa ve Nilay’ın bu ilişkiyi bildiklerini söylemesi bölüm finalinin son dakikalarında heyecanı daha da arttı.

Adeta sırtından vurulan Pembe intikam yemini etti. Doğa ile Fatih’i, Nursema ile de Umut’u ayıracağına yemin eden Pembe’nin alacağı intikam gündem konusu oldu.