Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin 53. bölüm analizi; yeni Abdullah ilk kez ortaya çıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin 53. bölüm analizi; yeni Abdullah ilk kez ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinin ekrana gelen 53.bölümünde; Alev’in, Abdullah’tan hamile olduğunu öğrenen Kıvılcım ve Sönmez bu duruma tepki gösterirken, Pembe aldığı habere sessiz kalmadı. Alev’le yüzleşen Pembe’nin teklifi dizide gerilimi arttırırken, Alev bebeği doğurmaya kararlı olduğunu ailesine açıkladı.

Olaylı nişan gecesinin ardından Görkem, Fatih’e bu evliliğe ailesinin onay vermediğini söyledi. Nişanı bozulan Fatih, yaşananlardan Doğa’nın ailesini suçlu bulurken, Doğa’dan duyduklarıyla şoke oldu. Boşandığı için pişman olduğunu ve barışmak istediğini dile getiren Doğa’ya Fatih, ilişkilerinin yeniden başlaması için artık çok geç olduğunu dile getirdi.

Nursema ve Umut’un evliliğindeki krizin büyüdüğü bölümde, Nursema’ya öfkesi dinmeyen Umut evi terk etti. Kendisinden yaşça büyük bir kadınla birlikte olan Metehan’ın magazinde görüntülerinin yayınlandığını öğrenen Ömer, oğluyla karşı karşıya geldi. Heyecan dolu bölümde Ömer ve Kıvılcım’ın aşklarına kaldıkları yerden devam ettiği romantik anlar izleyenleri adeta büyüledi.

Bölümün final sahnesinde ise Abdullah Ünal rolünü devralan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan izleyiciyle buluştu. Yaşadığı hastalığı yenerek odasından çıkan Abdullah’ın Pembe’den, Alev’in hamile olduğu haberini alması bölümün final sahnesine damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 53. bölüm analizi; yeni Abdullah ilk kez ortaya çıktı! 7