Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin öyle büyük bir başarısı var ki, bu noktaya her dizi ulaşamaz!

Kızılcık Şerbeti dizisinin öyle büyük bir başarısı var ki, bu noktaya her dizi ulaşamaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Kızılcık Şerbeti dizisi, topluma öyle güçlü bir şeklide yayıldı ki, izleyiciler her yeni bölümü büyük bir heyecanla bekliyor.

Dizinin hikayesinin güncel yaşantıya uygun olması, Türkiye’nin kültürel yapısı ile örtüşmesinin başarısı olarak da bu durum yorumlanabilir. İşte bu noktada dizide Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç, önemli bilgiler verdi.

Daha önce Yasak Elma dizisinde başrolde yer alan oyuncu, şimdilerde Kızılcık Şerbeti ile milyonlarca izleyiciyi etkiliyor. Ömer karakterinde oldukça etkileyici bir görüntü çizen Barış Kılıç, dizinin başarısını şu sözlerle ifade etti:

“Çok gerçek bir şey anlattığımız için, bu toplumun değer yargıları ve merkezinden bir hikaye anlattığımız için
her yaş grubundan, her gelir seviyesinden, her inanç grubundan geri bildirim alıyoruz. Hikaye tek bir yerde toplanmadığı için bu anlamda çok ciddi, insanların alakası ile karşı karşıya kaldık. Beklediğimizin üstünde bir durum oldu. Çok iyi bir hikaye olduğunu biliyorduk ama haftalar geçtikçe artan tempo, anlattığımız hikayenin derinliği insanlar tarafından algılanınca, mesele daha başka bir yere geldi. ”

Kızılcık Şerbeti dizisinin öyle büyük bir başarısı var ki, bu noktaya her dizi ulaşamaz! 7

Dizide Ömer karakterinin sevdiği kadın olan Kıvılcım’ı canlandıran Evrim Alasya da toplumdaki tüm farklı gruplara yayılan bir dizi olması nedeniyle Kızılcık Şerbeti’nin çok başarılı bir iş olduğuna vurgu yaptı.

Gerçekten de toplumdaki farklı kültürel düzeydeki gruplara ulaşma konusunda Kızılcık Şerbeti dizisinin büyük bir maharet ortaya koyduğunu söylemek gerekiyor.

Dizinin hikayesi toplumsal yapıyı kendisine çekiyor ve her hafta anlatılan hikayelerin güncel hayat ile örtüşmesinin gücünü de yüksek reytinglerden görebilirsiniz.