Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde Pelin gibi birisini oynamak Buçe Buse Kahraman’ın özel tercihi!

Yalı Çapkını dizisinde Pelin gibi birisini oynamak Buçe Buse Kahraman’ın özel tercihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, bu tür uç rollerde yer almayı çok seviyor. Oyuncu özellikle kendisine gelen rol tekliflerinde, çok farklı kadın karakterlerini tercih ediyor.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterinin sevgilisi olan ve Seyran ile büyük bir mücadele içine giren Pelin, izleyicilerin en sevmediği karakterlerden birisi olarak öne çıkıyor. Buçe Buse Kahraman’a bu rol nedeniyle sosyal medyada çok sayıda sert yorum da yapılıyor.

Ünlü oyuncu Sabah gazetesinin youtube sayfasındaki röportajında, nasıl karakterleri canlandırmak istediği konusunda dikkat çeken bilgiler verdi.

Genç oyuncu açısından bakıldığı zaman, kendi karakterinden çok farklı, yani zıt kadın karakterlerini canlandırmak özel bir tercih.

Buçe Buse Kahraman, bu konuda şu açıklamayı yaptı: “Her karakteri oynamayı isterim, daha çok kendime zıt, kendi duygularımdan daha uç noktadaki karakterler. O yüzden Pelin karakteri hoşuma gidiyor. Bazen bir sahne geliyor. Bu asla yapmayacağım bir şey diyorum. Onun için düşünmeye başlıyorum. Yeni bir şey doğuyor ve bana bir şey katıyor. O yüzden zıt karakterleri oynamayı daha çok isterim.”

Oyuncu başka projelerde seri katil ve deliliği ile dikkat çeken bir kadın karakterini canlandırabileceğini ve bu tür zıt rollerin tercihi olacağını ifade etti. Oyuncu, rol tercihlerinde de farklı kişilikleri canlandırarak kendisini geliştirmeyi amaçladığını ifade ediyor.