Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisiyle parlayan Ceren Karakoç ile Serkan Tınmaz, tatilde bile bunun etkisini yaşıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisiyle parlayan Ceren Karakoç ile Serkan Tınmaz, tatilde bile bunun etkisini yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz olarak tanımlanabilecek bir dizi çifti çıktı. Nursema ve Umut karakterleri dizinin hayranlarını derinden etkiledi. Ceren Karakoç ile Serkan Tınmaz ikilisi ekranın en başarılı çiftlerinden birisi oldu. İkilinin Marmaris’te birlikte tatil yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Bu sezon büyük popülerlik elde eden iki oyuncu Marmaris’in sevilen beldelerinden Selimiye’de tatilin keyfini çıkartıyor. İkilinin tatilde de iyi anlaşmaları dizideki Nursema ile Umut karakterlerinin uyumunun da bir parçası olduğu için izleyicilerin ilgisini çekiyor.

Marmaris’e sonradan geldiğini söyleyen Serkan Tınmaz, birkaç gün birlikte tatil yapacaklarını, sonra da İstanbul’a döneceklerini anlattı. Ceren Karakoç da Selimiye’nin sesiz ve sakin bir tatil beldesi olması nedeniyle çok sevdiğini dile getirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle parlayan Ceren Karakoç ile Serkan Tınmaz, tatilde bile bunun etkisini yaşıyor! 7

Ceren Karakoç, “Yoğun bir sezon geçirdik” dedi ve yaz dönemini dinlenerek geçireceğinden bahsetti. Sokaktaki vatandaşlardan güzel geri dönüşler aldıklarını anlatan Karakoç, şunları söyledi:

“Halk ile buluşunca burada da özellikle güzel geri dönüşler alıyoruz. Herkes çok benimsemiş durumda. Mutlaka hikayede bir yerde kendisine veya akrabasına, komşusundan bir şeyler bulduğu için, gerçek hikayeden esinlenildiği için de güzel karşılıklar alıyoruz. Biz de çok mutluyuz.”

Sezon içinde çekimler İstanbul’da yapıldığı için bu şehirdeki izleyicilerin tepkilerini görebildiklerini, tatil döneminde ise Anadolu’daki izleyicilerle de buluşma fırsatı bulduklarını anlatan Serkan Tınmaz dizinin başarısını tatil döneminde daha net bir şekilde görmüş oldu.

Serkan Tınmaz, “Tatilde birkaç yere gittik oradaki tepkiyi de gördük. Ben şahsen bu tepkiyi gördüm, insanlar izliyormuş. Güzel tepkiler verdiler” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncularına tatil döneminde vatandaşların sokakta gösterdikleri ilgi, dizinin ne kadar büyük bir etki yarattığının da bir göstergesi oldu.