Ana sayfa Dizi Fragmanları Güzel Günler dizisinde Kıymet’in türkü söylediği halleri kahkaha attıracak!

Güzel Günler dizisinde Kıymet’in türkü söylediği halleri kahkaha attıracak!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi ‘Güzel Günler’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Kıymet, Füsun, Saliha ve Ayşim’in hep birlikte “Menşure Hanım” isimli türküyü seslendirdiği eğlenceli sahnede Kıymet’in performansı Füsun’u şaşırtırken bu anlar izleyicileri kahkahaya boğuyor.

Kıymet yılbaşı gecesi bir yemek düzenleyerek herkesi bir araya getirir. Hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen Atakan, ailece geçirecekleri yılbaşının kusursuz olması için var gücüyle çabalarken, önüne çıkan zorlukları yine Altan sayesinde aşar.

Dünürlerini en iyi şekilde ağırlamak isteyen Kıymet, evde seferberlik ilan ederken sıkıştığı her an yardımına Hakim yetişir. Feyyaz’ın yaptıklarından sonra kafası karışan Füsun, en iyi arkadaşını kaybetme korkusu yaşar.

Selma ve Leylim karşılarına çıkan çekiliş ikramiyesi ile hayallere dalarken Mihran, Alya’yla arasındaki köprüleri yakmaya hazırlanmaktadır. Yeni yılın en büyük sürprizi Altan ve Atakan’dan gelecektir.

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse’nin yer aldığı ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

“Güzel Günler” yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!