Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti’nin anne kızı Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu’nun çok özel fotoğraflarına beğeni yağıyor!

Kızılcık Şerbeti’nin anne kızı Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu’nun çok özel fotoğraflarına beğeni yağıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde anne-kız olarak ekrana gelen Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde bir dergiye birlikte verdikleri pozlarla dikkat çektiler.

1979 doğumlu Evrim Alasya ile 1999 doğumlu Sıla Türkoğlu, ekranda başarılı bir portre çiziyorlar Kızılcık Şerbeti ile. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Evrim Alasya, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle bir çıkış yakalamıştı dizi sektöründe.

Ardından Güneşin Kızları dizisiyle de büyük dikkat çeken Alasya, Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Meliha karakteriyle de gönülleri bir kez daha fethetmiş ve büyük övgüler almıştı. Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren oyuncu, iki kız annesi bir okul müdürü olarak dizideki rolüyle de beğeni topluyor.

Alasya, başarılı oyunculuğu ile rol aldığı dizide, Sıla Türkoğlu’nun annesine hayat veriyor. Muhafazakar bir aile ile modern bir hayat yaşayan bir ailenin çocuklarının evlenmesinin ardından yaşananların anlatıldığı dizide anne-kız olarak ekrana geliyor Alasya ve Türkoğlu.

Kızılcık Şerbeti'nin anne kızı Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu'nun çok özel fotoğraflarına beğeni yağıyor! 9

1999 doğumlu olan Sıla Türkoğlu da günlük diziler Yemin ve Emanet’te oynadıktan sonra dikkatleri çekmişti. Kızılcık Şerbeti ile şöhretini katlayan oyuncu, rol aldığı günlük dizilerin yurtdışındaki gösteriminin ardından, çok büyük bir yabancı hayran kitlesi de edindi. Sosyal medyada genç oyuncuya Kızılcık Şerbeti dizisiyle binlerce yorum ve beğeni yağıyor.

Kızılcık Şerbeti'nin anne kızı Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu'nun çok özel fotoğraflarına beğeni yağıyor! 10

İki oyuncu, Kızılcık Şerbeti’nde anne-kız rolleri ile çok sevildiler. Başarılı bir partnerlik gösteren Alasya ve Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde de Episode dergisine birlikte pozlar verdiler. İki oyuncunun kapakta birlikte yer aldıkları pozları çok beğenilirken hayranları tarafından sosyal medyada da övgü dolu yorumlar aldılar.

Siyah kıyafetleriyle poz veren iki oyuncunun özellikle kapak pozları ayrı bir beğeni kazandı. Evrim Alasya’nın deri bir elbise ve çizmeleriyle Sıla Türkoğlu da yine siyah ve özel tasarım bir mini etekli elbisesiyle büyük beğeni topladı.

Kızılcık Şerbeti'nin anne kızı Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu'nun çok özel fotoğraflarına beğeni yağıyor! 11

Bir başka pozlarında da yine siyah kıyafetler giyen iki oyuncunun, ekrandaki başarılı rollerinin ardından moda dergilerine verdikleri pozlar da ayrıca dikkatleri çekmekte…