Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 17. yeni bölüm fragmanı izle! Öykü’nün pişmanlığı, Candan’ın sürpriz hamlesi!

Kızım 17. yeni bölüm fragmanı izle! Öykü’nün pişmanlığı, Candan’ın sürpriz hamlesi!

tarafından ker_def

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları Kızım dizisi sezon arasından önceki son bölümünde Öykü, mahkemede annesiyle kalmak istediğini söylemişti. 16. bölümde Öykü’nün annesi ile yaşamaya başlamasıyla bir takım sorunlar ortaya çıktı. Asu, küçük bir kızın sorumluluğunu alamayacağını fark ederek Öykü’yü bir kez daha terk etti.

Kızım dizisinin 17. yeni bölümünde Öykü’nün babasını bırakıp gitmesinin pişmanlığını yaşadığını göreceğiz. Demir ise Öykü’nün yurda verilmesinin şaşkınlığı içinde. Candan tüm bu sorunlar içinde Öykü’yü evlat edinmek için yurda başvuracak. Videodan 17. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Kızım 16. Bölüm Özeti Şöyle:

Öykü mahkemede annesini seçtikten sonra baba kızın dünyası tepetaklak olur. Öykü’nün neden Asu’yu seçtiği büyük bir soru işareti olarak herkesin zihnini kurcalarken Demir’in tepkisi ne olacaktır?

Zaferini ilan ederek Öykü ile birlikte yaşamaya başlayan Asu için mirasın kontrolünü eline almanın zamanı gelmiştir.

Ne var ki beklenmedik bir sürpriz onu beklemektedir. Cezaevinde Demir’e karşı intikam planları kuran Jilet için artık beklediği gün gelmiştir. Demir Öykü’den ayrılmasının şokunu atlatamadan kendini Cemal ve Jilet’in planının içinde bulur.

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen