Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinin Candan’ı Leyla Lydia Tuğutlu’nun büyük bir hayali var!

Kızım dizisinin Candan’ı Leyla Lydia Tuğutlu’nun büyük bir hayali var!

tarafından ker_def

Leyla Lydia Tuğutlu, dizi oyunculuğundan sonra müzik konusunda bir şeyler yapmak hedefinde.

tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşan Kızım dizisinde, Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız ile birlikte başrolde yer alan Leyla Lydia Tuğutlu, Sabah gazetesinin sorularını yanıtladı.

Alman bir anne ve Türk bir babanın kızı olan Tuğutlu, Almanya’da da Türkiye’deki kadar tanındığından bahsetti.

Almanya’da bir kafede otururken çok sayıda kişinin kendisini tanıyarak yanına geldiğini ve fotoğraf çektirmek istediğini anlatan Tuğutlu, “Çok şaşırdım. Bunda Almanya’da yaşayan Türklerin Türkiye’ye olan özlemi etkili bence. Her projeyi, her olayı, her diziyi çok da büyük bir merakla bekliyorlar. Gurur duyuyorlar ve takip ediyorlar” diye konuştu.

Küçük yaşta Türkiye’ye geldiği için adaptasyon sorunu yaşamadığını anlatan Tuğutlu, ailesinde oyunculuk yapan kimse olmadığını ve onlara da çok ilginç geldiğini anlattı.

Almança ve Türkçe’nin yanı sıra bir dil daha öğrenmek istediğini belirten güzel oyuncu, “Mesela Fransızca konuşabilmeyi gerçekten çok istiyorum” dedi.

Konservatuvar eğitimine küçük yaşlarda başlaması nedeniyle müziğe de yatkın olduğundan bahseden Tuğutlu, bir hayalini açıkladı.

Genç oyuncu, “Bir de ilk göz ağrım müzik. Müzikle ilgili bir şeyler yapmak isterim” açıklamasında bulundu.

İlerleyen yıllarda müzik konusunda bir şeyler yapmayı planladığını anlatan Tuğutlu, “Küçük projelerde yer alıyorum. Bir albümde bir parça seslendirdim, bir film için şarkı söyledim. Öyle işler geldiğinde çok mutlu oluyorum. Müzikal tabii ki çok büyük bir hayalim. Ama çok az yapılıyor Türkiye’de. Belki bir gün yurt dışında bir müzikalde yer alırım” ifadelerini kullandı.