Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızım dizisinin en büyük hayranlarından birisi de Özge Özpirinçci çıktı!

Kızım dizisinin en büyük hayranlarından birisi de Özge Özpirinçci çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisiyle geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Özge Özpirinçci, Kızım dizisini heyecanla takip eden isimlerden.

TV8 ekranında yayınlanan ve Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ile Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrolünde oynadıkları Kızım, sezonun sürpriz işlerinden birisi oldu.

Reyting’deki hızlı yükselişiyle de şaşırtan diziye en büyük desteklerden birisi de Özge Özpirinçci’den geliyor.

Kadın dizisinin yeni sezonda hikayesiyle farklı bir yere oturan tarzı nedeniyle rakibi gibi görülen diziye Özpirinçci, destek vermekte kaçınmıyor.

Aynı zamanda Kadın dizisinin de yapım firması olan Med Yapım imzalı Kızım’da oynayan Burak Gülsoy’un da yakın arkadaşı olan Özpirinçci, dün akşam yayınlanan 2. bölüm öncesinde paylaştığı mesajla desteğini de iletti.

Kızım dizisinin en büyük hayranlarından birisi de Özge Özpirinçci çıktı! 7

Özpirinçci’nin de pek çok izleyici gibi ekran karşısına geçip Kızım dizisini heyecanla izlemek için beklediği bu mesajla anlaşılmış oldu.

Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci, iki yakın arkadaş olmanın yanı sıra bir kaç yıl önce yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde ve ardından Acı Tatlı Ekşi isimli bir sinema filminde birlikte rol almışlardı.

Televizyon izleyicinin birbirilerine ekran partneri olarak çok yakıştırdıkları iki oyuncu, birbirlerinin dizilerini de anlaşılan merakla izliyorlar.

Bir izleyici, sosyal medyada bu iki oyuncunun dayanışmasını şöyle paylaşmış: