Ana sayfa Dizi Haberleri Kızlarım İçin dizisinde kim kimdir?

Kızlarım İçin dizisinde kim kimdir?

tarafından ker_def

Kızlarım İçin dizisinde kim kimdir? 7

KIZLARIM İÇİN OYUNCULARI KİMDİR?
Kızlarım İçin oyuncu kadrosu ile ilgili beklenen açıklama Kanal D tarafından geçtiğimiz günlerde yapılmış Fikret Kuşkan’ın yeniden TV ekranlarına döneceği ortaya çıkmıştı. Salı günleri Kanal D ekranlarında diziseverlerle buluşacak olan projenin ilk sınavını 28 Kasım’da vereceği öğrenildi. İşte 5 genç kız ve babalarının hikayesini ekrana taşıyacak olan dizinin oyuncuları…

Fikret Kuşkan-Yaşar Yılmaz
İstanbul Beykoz’da babadan kalma evinde, karısı Ayten ve kızlarıyla yaşar. 50 yaşlarında naif bir adamdır. Kuşları çok sever. Kızlarının ismini de kuş isimlerinden koymuştur. Kuşlar gibi özgür, kuşlar gibi mutlu olsunlar diye… Yaşar’ın parayla pulla, ticaretle işi yoktur. Anlamaz bu işlerden. Babası öldükten sonra işi batırır. Ayten’le evlilikleri çatırdamaya başlar. Ayten zaten Yaşar’la parası için evlenmiştir. Ayten üstüne geldikçe Yaşar kavgacı bir adam olmaya başlar. Kızlarını canından çok sever. Sumru için hiç düşünmeden hapse girer. Üstelik namus cinayeti dese ceza indirimi uygulanacak olmasına karşın, annelerinin başka bir adamla ilişkisi olduğunu söylemez. Hatta kızları onu suçlayıp sırtlarını döndüğünde bile fedakarlık yapmaya devam eder. Bütün hayatını kızlarının mutluluğuna adar.

FİKRET KUŞKAN KİMDİR?
Mehmet Fikret Kuşkan 22 Nisan 1965 tarihinde dünyaya gelmiştir. Lise eğitimi sırasında oyunculuk konusunda edebiyat öğretmeninin desteğini alır. Fotoğrafçılık yaparken bırakarak, tiyatro için sınavlara girer. 1986’da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde eğitimini tamamladı. İlk filmi Zülfü Livaneli’nin yönetmenliğini yaptığı Sis’dir.