Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar ile ekrana dönen Evrim Alasya’dan alkışı hak eden performans!

Koca Koca Yalanlar ile ekrana dönen Evrim Alasya’dan alkışı hak eden performans!

tarafından ker_def
Evrim Alasya’nın ekrana müthiş dönüşü

Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Koca Koca Yalanlar dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Evrim Alasya’nın harika performansına dikkat çekmek istiyoruz.

2 Ağustos 1979 İzmir doğumlu oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunu olan Alasya, bugüne kadar sayılı projede yer almış bir isim.

2005 yılında Ihlamurlar Altında’da Sema karakterine hayat veren Alasya, Gönülçelen’de ise Balçiçek olarak izleyici karşısındaydı.

Muhteşem Yüzyıl’da Valide Sultan’ın gençliğini canlandırdıktan sonra; Vicdan, Benim Adım Gültepe (Suna) ve Güneşin Kızları (Güneş) ile öne çıkmıştı.

Aslında Güneşin Kızları dizisinden sonra uzun bir ara vermiş ve ekranda yer almamıştı.

Bu aradan sonra Koca Koca Yalanlar dizisindeki Müjgan karakteriyle adeta efsane bir dönüş yaptı.

Kocasının kendisini aldattığını öğrendiği halde Sude karakterine karşı tavrı, insanı yaklaşımındaki samimiyet gerçekten Müjgan karakterini tam olarak yansıtıyor.

Olgun bir kadın olan Müjgan, önce insalcıl ve Evrim Alasya karakterin bu yönünü çok iyi canlandırıyor.

Müjgan için ondan daha iyisi bulunamazmış…

Müjgan (Evrim Alasya): İlk aşkı Ahmet’le evlenip 3 çocuk sahibi olan Müjgan, kendisini çocuklarına ve kocasına adamış fedakar, anaç bir ev kadını. Yaşıtları üniversiteye giderken kendisi çocuklarla uğraşmış. Tatlı dilli, hoş ve güzel bir kadın olan Müjgan’ın hayatı aldatıldığını öğrenmesiyle tamamen değişecek.