Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar’ın Sude’si böyle devam ederse dizi finale yürür!

Koca Koca Yalanlar’ın Sude’si böyle devam ederse dizi finale yürür!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

4 bölümü ekrana gelen Koca Koca Yalanlar dizisi, ilginç bir seyir izlemekte…

İlk bölümü ciddi tepki toplayan dizi, sonraki bölümlerinde ise tepkilerin azaldığı ve ilginin arttığı bir şekle dönüşmüştü.

Kanal D’nin sahillerde yaşayan ve kanal ile ilişkisi kesilmeye başlayan kesimi yeniden ekrana getirme projesi olarak sunulan Koca Koca Yalanlar, Sude karakteri yüzünden büyük darbe alabilir.

Ahmet ve Müjgan’ın arasına giren Sude onca yaşanan olaylardan hiç ders almamış gibi, sürekli yeni planlar yapıp ailenin hayatını kabusa çevirdi.

Günümüzde böyle bir karakterin varlığı sorgulanabilir.

Zira, Müjgan karakteri ile yüz yüze gelip onu tanıyıp, çocuklarını tanıyıp sonra Ahmet’i elde etmek için türlü türlü numaralar ve fesatlıklar yapabiliyor olması eleştiri konusu…

Tuğçe’nin kendini dövdürmesi, Ahmet’i adam tutup dövdürmesi garip karşılandı.. Sude, Ahmet’i döven kişilere ‘Müjgan’ın selamı var’ sözünü söylettirdi.

Müjgan’ın Ahmet’ten nefret etmesi için Sude’nin bu yaptıkları çoğu izleyici için pek de kabul edilebilir durumlar değil.

Zira Ahmet gibi mali müşavir gibi detaycılığın öne çıktığı bir meslekte ciddi deneyip sahibi olması, yılların yaşanmışlıklarına ve deneyimine sahip olmasına karşın, Sude’nin türlü türlü numaralarını nasıl fark edemediği de tartışılır.

Sözümüz, Sude karakterini harika canlandıran Tuğçe Karabacak’a değil.. Senaryoyu gayet iyi uyguluyor. Ancak senaristleri Sude karakterini fazla abarttıkları ve bu abartının da ekrandaki izleyiciye artık ‘bu da olur mu’ dedirtmeye başladığını söylemek lazım…

Koca Koca Yalanlar dizisinde Sude’nin hiçbir şeyi düşünmeden, empati yapmadan her türlü fesatlığa başvuruyor olması hali ve Ahmet’in de dünyanın en safı konumuna sürüklenmesi dizinin sonunu getirebilecek bir matematik…

Umarız senaristler Sude karakterini daha gerçekçi bir çizgiye çeksin ki, dizi de devam edebilmek için şans bulsun.