Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca, Ozan Güven konusunda sözlerinin çarpıtılmasına sinirlendi

Oktay Kaynarca, Ozan Güven konusunda sözlerinin çarpıtılmasına sinirlendi

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarına yönelik yaptığı açıklamalarıyla sosyal medyada tepki gördü. Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına ünlü oyuncu Oktay Kaynarca telefonla bağlandı. Hakkında yapılan eleştirilere yanıt veren Kaynarca, “Ozan Güven’in sözlerine hak vermemek elde değil” sözlerine açıklama getirdi.

Konuşmalarının çarpıtılmasına sinirlenen Kaynarca, bundan sonra gazetecilerle röportaj yapmayacağını belirterek önemli bir kakar aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz oyuncu, internet sitelerinin “Ozan Güven’in sözlerine hak vermemek elde değil” şeklindeki sözünü başa çekmesi nedeniyle sözlerinin yanlış algılandığını ifade etti.

İşte Oktay Kaynarca’nın televizyon ekranında yaptığı açıklamaların tüm detayı:

“Gerçekten çok vahim bir durum. İnsanlık için de kötü bir durum. Kadın tarafı için de kötü bir durum, erkek tarafı için de kötü bir durum. İki tane arkadaşımız için de kötü bir durum. Bu insanlar sevgililer, birbirlerine aşık olmuşlar. Önemli bir şey yaşamışlar. Birbirlerini çok yükseltmişler. O yükseltmişlik içinde ne yaşamışlar, ne olmuş, ne bitmiş bunların hiç birini biz bilmiyoruz. Olay nasıl gerçekleşti biz bilmiyoruz. Bunları bilmek ve bu konuyu yargılamak da bizim işimiz değil.

Bu sefer ben gazeteci arkadaşlarla bir daha ‘Oktay abi röportaj yapalım’ dediklerinde konuşmayacağım artık. Bitti. Şimdi ben diyeceğim ki, ‘Kusura bakmayın çocuklar, yoruldum bu işlerden. Benimle röportaj yapmayın’ diyeceğim. O çocuklar da şimdi benimle konuşamadıkları için bana gönül koyacaklar. Nasıl yapacağız şimdi?

Röportajın içerisinden bir tane cümleyi internet siteleri başa çekiyorlar. Sırf bu olay abartılsın, üzerinden konuşulsun ve reytingleri artsın diye. Benim söylediğim aradan çekilmiş cümleyi başlık olarak koyuyorlar. Ondan sonra benim yaptığım röportajı yayınlayınca diyorlar ki, ha böyle değilmiş. Aradan çekilmiş o ‘hak vermek gerekir’ cümlesini başa çekerseniz her şey değişir.

O hiç öyle bir şey değil. Sadece yargı sürecini istemesine hak vermek. Bu kadar net mesele. Tabii ki ben de bütün Türkiye gibi düşündüm. Tabii ki ben de aynı şeyleri söyledim. Ama yargı süreci çok önemlidir.

Yargı öyle deliller buldu ki, öyle şeyler yaptı ki her şey değişti. Ne yapacağız? Değil mi?”