Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 12 Şubat Pazartesi 190. bölümünde Tapasya’nın tuzağı

Kördüğüm dizisi 12 Şubat Pazartesi 190. bölümünde Tapasya’nın tuzağı

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Kördüğüm dizisinin 190. bölümünde neler yaşanacak? 12 Şubat Pazartesi günü saat 16.10’da ekrana gelecek dizinin yeni bölüm özeti:

TAPASYA’NIN TUZAĞI

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de Tapasya, İçça’nın eve gelmesine engel olmak için dans kursunu erteler. Bunu öğrenen Raghu, İçça’yı otele çağırır.

190. Bölüm Özeti:

Yuvraj’ın anne sütünden mahrum kalmaması için uğraşan Raghu, Taspasya’nın dans kursuna gitmediğini öğrenir. Raghu İçça’ya, Yuvraj’ı otelde emzirebileceğini söyler. Bu konuşmayı duyan Tapasya ise İçça’yı kötü duruma düşürmek için polisleri arayıp kumar ihbarında bulunur. İçça’nın otelde olduğundan haberi olmayan Veer de her yerde İçça’yı arar. Polislerin gelmesi ile İçça çok korkar. Veer’e gerçekleri nasıl açıklayacağını düşünür. Veer’in ısrarlı aramalarına dayanamayan İçça, Raghu’nun otelinde olduğunu söyler. Veer gerçekleri öğrendiğinde nasıl tepki verecek?

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:
Orijinal Adı: Uttaran Yapım Yılı:2008-2015

Yönetmen: Nandita Mehra – Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra, Pyumori Mehta, Pratima Kazmi, Vaishali Thakkar, Aron Singh Sharma Tür: Romantik

Ülke: Hindistan