Ana sayfa Sosyal Medya Korku ötesi bir durum! Demet Özdemir’in herkesi şaşırtan özelliği

Korku ötesi bir durum! Demet Özdemir’in herkesi şaşırtan özelliği

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Instagram’da canlı yayına katılan Oyuncu Demet Özdemir’in tam bir korku filmi hastası olduğu ortaya çıktı! Erkenci Kuş dizisinin hemen ardından ekranlara Tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle dönmüştü. İbrahim Çelikkol ile başrolünü paylaştığı dizide Zeynep isimli bir kızı oynayan Özdemir, romantik komedinin ardından bu kez dram dizisiyle izleyenleri kendisine bir kez daha hayran bırakmıştı.

Covid 19 kapsamında tüm dünyada yaşanan Pandemi nedeniyle dizi çekimlerine ara verilmesiyle birlikte genç oyuncu da evinde karantinaya girdi. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Demet Özdemir, yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mutlu etmeye de devam ediyor.

Demet Özdemir, instagram’da yayınlanan bir sohbet bölümünde ise samimi sohbetiyle izleyenlerine eğlenceli vakit geçirtti. Genç oyuncunun karantinanın ilk günlerinde iki arkadaşıyla kendi evinde kaldıkları öğrenilirken, o süreçte tam bir korku filmi hayranı çıktığı da sohbette dile getiriliyor.

Günde üç kere korku filmi izleyebildiğini söyleyen Demet Özdemir “Daha çok gerilim filmlerini falan bayılarak izliyorum. Korku filmlerini de. Benim de izlemediğim kalmadı. Geçen akşam baktım, izlemediğim yok diyebilirim, hepsini tüketmişim” diye konuştu.

İzleyicilerin daha çok Romantik Komedi tarzı dizilerle görmeye alıştığı Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle bu izlenimi kırmıştı. Dramda da başarısını ortaya koyan Demet Özdemir, bir korku filminde oynamayı çok isteyeceğini de bu sohbetle yapımcılara duyurmuş oldu.

Ünlü oyuncu, “Gerçekten korku filminde oynamayı çok isterim. ‘Ben sadece şunu oynamak istiyorum’ gibi bir şey değil oyunculuk benim için. Romantik komedi yaptım, dram yaptım bir tane korku filmi de yaparım. Hepsi bir tecrübe çünkü” diyerek bu tür bir filme de yeşil ışık yaktı.