Ana sayfa Güncel Haberler Koronavirüs pandemisi Miray Daner’in ruhunda kötü bir iz bıraktı!

Koronavirüs pandemisi Miray Daner’in ruhunda kötü bir iz bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteri ile parlayan Miray Daner, her geçen gün popülerliğini artıran genç oyuncular arasında yer alıyor. Bir Litre Gözyaşı ve Hakan Muhafız dizilerinde de boy gösteren oyuncu, yeni dizisi Saygı için hazırlanıyor…

Koronavirüs pandemisi nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan oyuncu, ilk iki hafta öylece kaldığını, uyku düzeninin bozulduğunu ve bu dönemin kendisi için felaket geçtiğini anlattı.

“Psikolojik olarak bu süreç beni çok mutsuz etmeye başladı” diye konuşan Miray Daner, hemen durumu toparladığını ve her şeyini artık planlı yaptığını anlattı.

Oyuncu artık gününü planlayarak yaşıyor. Daner, “Spor yapıyorum, ahşap boyuyorum, sürekli bir şeyler yaparak doldurmaya çalışıyorum. İlk zamanlara göre zaman çok daha iyi ve akıcı geçiyor” dedi. Oyuncu ayrıca şan dersleri de almaya başladı.

Bu dönemde oyuncu annesinin koronavirüs belirtileri göstermesi nedeniyle de büyük panik ve korku yaşadı. Annesinin testlerinin negatif çıkması oyuncuyu rahatlattı.

Kendini sürekli bu dönemin geçeceği ile ilgili telkin eden Miray Daner, daha önce hayatında böyle bir şeye tanık olmadı.

Koronavirüs pandemisi Miray Daner’in ruhunda kötü izler bıraktı.

Koronavirüs pandemisi Miray Daner'in ruhunda kötü bir iz bıraktı! 7