Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüs süreci Çağlar Ertuğrul için olumlu sonuçlar getirdi!

Koronavirüs süreci Çağlar Ertuğrul için olumlu sonuçlar getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisinde Kerem karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü ilk günlerde dizinin final yapmasıyla rahatlamıştı. Koronaviürs süreci oyuncunun dinlenme dönemine denk geldi. Koronavirüs sonrası bir süre İstanbul’da kalan oyuncu, sonra İzmir’in Urla ilçesindeki ailesinin yanına gitti.

Çağlar Ertuğrul, youtube’da katıldığı programda İzmir’de mutlu olduğunu ve kendini de iyi hissettiğini anlattı. Koronavirüs ile gelen bazı zorunluluklar Çağlar Ertuğrul adına iyi oldu. Bunlar arasında hijyen ve temastan kaçınma geliyor.

Koronavirüs süreci Çağlar Ertuğrul için olumlu sonuçlar getirdi! 7

Hijyene daima dikkat eden birisi olduğunu açıklayan Çağlar Ertuğrul, normal yaşamında vücut temasını da sevmiyor. El sıkışma ve sarılmayı sevmeyen birisi olduğunu belirten Çağlar Ertuğrul, temastan kaçınan birisi. Kendisini bildi bileli sürekli hijyenine dikkat eden oyuncu, el yıkama konusunda da çok titiz.

Halkın bu süreçte yardımlaşmayı yeniden hatırlaması ünlü oyuncuyu çok mutlu etti. Çağlar Ertuğrul, “Bu olaylardan sonra halk daha da bilinçlendi. Daha da yardımlaşmaya başladı. En azından benim gözlemlediğim. Daha duyarlı olmaya başladı. Sorumlu olmaya başladı. Bu güzel bir şey. Bunun olmadığı zamanları özlemedim. Bencilliği özlemedim” açıklamasını yaptı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.