Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’un yeni dönem için çok özel projeleri var!

Çağlar Ertuğrul’un yeni dönem için çok özel projeleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağlar Ertuğrul, youtube’da katıldığı programda, karantina sürecini geçirdi İzmir’de mutlu olduğunu ve kendini de iyi hissettiğini anlattı. Kendisini huzurlu hissettiğini anlatan oyuncu, bol bol spor yapmaya çalıştığını söyledi.

Çağlar Ertuğrul, koronavirüs nedeniyle insanların yapamadıkları şeyleri yapması için bu dönemi bir fırsat olarak görüyor. Ünlü oyuncu, toplumun bir kaygı içinde olduğu gerçeğine de değindi.

Çağlar Ertuğrul, şöyle konuştu: “İnsanların şu an evde kaldıkları için huzurlu hissettiklerini düşünmüyorum. Bir kaygıları var maddi ve manevi. Bir gelecek kaygıları var. Bunu görüyoruz. Ekonomik anlamda da çok iyi günler geçirmiyor komple ülke. Ramazan ile belki insanlar huzur bulmuştur. Bir kaygı olduğuna inanıyorum.”

Bu süreçte aynı anda birçok şeyi yapmak istediği için telaşlı olduğundan bahseden oyuncu, ancak bunları tembellikten yapamadığını söyledi. Çağlar Ertuğrul, Youtube üzerinden İspanyolca derslerine başladı. Oyuncu, “Hep istiyordum. Notlarımı alıyorum” dedi. Yazmak istediği senaryoları olduğunu ve onları bitirmeyi isteyen oyuncu, bazen takıldığını da anlattı.

Çağlar Ertuğrul'un yeni dönem için çok özel projeleri var! 7

Oyuncu, “Bir sinema fikrim vardı. Aksiyon komedi, polisiye aslında. Sürprizi kaçırmayayım. Twitter’da kendi çapımda bir anket da yaptım. İnsanların bakışını görmek istedim” açıklamasını yaptı.

Koronavirüs sürecinin insanların tiyatroya, sinemaya, konsere karşı biraz temkinli olmaya ittiğini anlatan Çağlar Ertuğrul, bu dönemde sinema filmi yapmanın ne kadar akıllıca olduğunu da anketler ile anlamaya çalışıyor.

Atılgan Gümüş ile bir tiyatro projesinin de olduğunu belirten Çağlar Ertuğrul, “Diyelim tiyatroyu yaptık; dua edeceğiz seyirci gelsin diye. Seyirci geldi diyelim, birisi öksürdü kafası hep onda olacak” ifadesini kullandı.

Çağlar Ertuğrul, bahçe ve evle ilgilendiğini annesi ile babasının da yardıma ihtiyacı olduğu için onlara vakit ayırdığını sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.