Ana sayfa Dizi İzle Masum dizisi 17 Mayıs Pazar 56. bölümde Kokila’dan sert uyarı!

Masum dizisi 17 Mayıs Pazar 56. bölümde Kokila’dan sert uyarı!

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanmakta olan Masum dizisinin 17 Mayıs Pazar günü ekrana gelecek 56. yeni bölümünde neler yaşanacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz. Kokila, Gopi’yi alabilecek mi? Masum’da bugün Rashi büyükannenin sandığına sahip olmak için her şeyi yapar. Gopi’yi odasında gören büyükanne ise onun sandığı açmaya çalıştığını düşünür. Kokila gelininin masum olduğunu ispatlayabilecek mi?

Rashi Gopi’yi her fırsatta azarlar ve onun Modi evinde misafir olduğunu söyler. Kokila bunu öğrenince Rashi’yi sert bir şekilde uyarır. İyice hırslanan Rashi Gopi’yi yenip sandığın sahibi olmak için uğraşır. Gopi büyükannenin odasına girer ve elindeki tepsiyi düşürür.

Gopi’yi sandığın yanında gören büyükanne onun sandığı açmak istediğini düşünür. Kokila’ya gördüklerini anlatan büyükanne Gopi’nin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyler. Kokila gelininin yalan söylemeyeceğine emin olduğunu belirtir. Kokila sandığı açmaya çalışan kişinin kim olduğunu bulabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel