Ana sayfa Sosyal Medya Kötü giden 2 diziden sonra Şebnem Bozoklu, Elbet Bir Gün ile güçlü dönüyor!

Kötü giden 2 diziden sonra Şebnem Bozoklu, Elbet Bir Gün ile güçlü dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şebnem Bozoklu, 2020 yılında iki büyük üzüntüyü bir arada yaşadı… Ünlü oyuncu, 2020 yılının başlarında çok iddialı bir sunum ile izleyici karşısına çıkan Osman Sınav projesi olan Gel Dese Aşk isimli dizide başrolde yer aldı.

Yasemin karakterine hayat veren oyuncu, pandeminin ilk dönemine rastlayan dizinin 4 bölümde final yapması ile büyük şok yaşadı… Ardından ise ünlü oyuncu Kanal D ekranında İyi Aile Babası isimli aile komedisinde Aslı karakterine hayat verdi. Ancak bu dizide de beklentiler gerçekleşmedi.

Ekrana iyi bir başlangıç yapan İyi Aile Babası’nın komedi unsuru yetirince iyi olmayınca izleyici kaçtı ve isim de değiştiren proje sadece 8 bölümlük bir macera olarak kaldı. Şebnem Bozoklu, 2020 yılında yaşadığı bu şanssızlıktan sonra yeni sezonda bomba gibi bir yapımla yeniden ekranlara dönecek.

Hamlet isimli dijital dizide Nagehan karakterini de canlandıran oyuncu, şimdilerde tatilde bulunuyor.606 bin takipçisi bulunan instagram hesabından tatil pozlarını paylaşan oyuncu, keyfinin yerinde olduğunu ve tatilde dinlendiğini ifade eden paylaşımlarıyla büyük beğeni de topluyor.

Kötü giden 2 diziden sonra Şebnem Bozoklu, Elbet Bir Gün ile güçlü dönüyor! 14

Ünlü oyuncu 2021-2022 sezonunda Fox TV’de yayınlanacak olan Elbet Bir Gün isimli dizinin başrolünde yer alacak. Çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması beklenen projede Bozoklu ile Sinem Ünsal, abla – kardeş karakterlerini canlandıracak.

Nesibe karakteri ile izleyeceğimiz Şebnem Bozoklu, yeni sezonda dram projesiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Dizide ismi netleşen bir diğer ünlü ise Muhammet Uzuner oldu. Uzuner, iki kız kardeşin babası olarak izleyiciyle buluşacak.