Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı tüm dünyada büyük ses getirdi! Herkes onu konuşuyor!

Zeytin Ağacı tüm dünyada büyük ses getirdi! Herkes onu konuşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar hiç işlenmeyen bir konuyu, aile dizilimi meselesini konu alan Zeytin Ağacı dizisi yayınlandığı günden bu yana herkesin ilgi odağı olmuş durumda. Tüm dünyanın ilgisini çeken dizi her yerde gündem konusu oldu.

Netflix Türkiye için geçtiğimiz yaz Ayvalık’ta çekilen Zeytin Ağacı dizisi, izleyenleri etkileyen bir yapım oldu. Uzun yıllardır dostlukları süren 3 kız arkadaştan birinin kansere yakalanması sonrası İstanbul’dan Ayvalık’a yerleşmesiyle başlayan hikaye, duygulara dokunan bir dizi olarak çok sevildi.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ın yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi, psikolojide bir terapi yöntemi olan aile dizilimi konusunu işliyor. Bugüne kadar hiçbir dizi ya da filmde işlenmeyen bu konu dünyanın da ilgisini çekti.

Zeytin Ağacı tüm dünyada büyük ses getirdi! Herkes onu konuşuyor! 7

Zeytin Ağacı dünyanın öylesine büyük ilgisini çekti ki dizinin senaristi Nuran Evren Şit, Brezilya’da Instagram üzerinden yapılan canlı yayına konuk olarak davet edildi. Öte yandan Zeytin Ağacı, ABD ve Finlandiya gibi ülkelerde Twitter’ın gündem maddelerinin ilk sıralarında yer aldı.

İlk sezonu sekiz bölüm olarak çekilen Zeytin Ağacı dizisi, Netflix’in farklı ülkelerdeki aboneleri tarafından da beğeni topladı. Ayrıca dizi İngiltere’de Netflix Top 10 listesine giren ilk Türk dizisi oldu. Zeytin Ağacı halen Netflix’in İngilizce Olmayan Diziler listesinde ikinci sırada yer alıyor.

Her çocuğunun bir annesinin ve babasının olduğunu, onların da kendi yaşanmış hayatlarının olduğunu ve bu durumun bir döngü olarak birbirine aktarılarak devam ettiğini, geçmişten günümüze ailelerin birbirleri ile güçlü bir bağ ile sarıldığını anlatan Zeytin Ağacı dizisi, sarsıcı bir hikayeye sahip.