Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka’nın başına gelen olaydan sonra Çukur setinde çok şey değişti!

Kubilay Aka’nın başına gelen olaydan sonra Çukur setinde çok şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Show TV’de 4. sezonuna devam eden Çukur dizisinde Yamaç karakteri ile izlediğimiz Aras Bulut İynemli, etkili performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Menajeri ile yemek yiyen ve sonrasında da kameralara konuşan ünlü oyuncu, sevgilisi Bige Önal’ın Sen Çal Kapımı dizisinde sette olduğu için yanlarında olamadığını söyledi.

Çalışmaktan şikayeti olmadığını ve her şeyin de yolunda olduğunu anlatan oyuncu, “Çalışmak güzel, sadece durumlar başka tabii ki, bu pandemi dönemi elimizden geldiğince önlemleri almaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Çukur dizi setinde sağlık konusunun en önem verdikleri şey olduğunun altını çizen Aras Bulut İynemli, ekip olarak dikkat edebildikleri kadar ettiklerinin altını çizdi.

Kubilay Aka’nın Aşk 102 dizisinin setinde koronavirüse yakalanmasının ardından daha da dikkat ettiklerini belirten ünlü oyuncu, her hafta dizi ekibine testler yapıldığının altını çizdi.  “Dikkat edebildiğimiz kadar dikkat ediyoruz” diye konuşan oyuncu, “Her hafta antikor testi yapıyoruz, 2 haftada bir PCR testi oluyoruz” ifadesini de kullandı.

Çukur dizisine yeni katılan Barış Arduç ile birlikte de dövüş sahnelerine ayrı bir önem vererek çalıştıklarını belirten Aras Bulut İynemli’nin açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.