Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisi bir yıldız doğurdu! Asude Kalebek ilk dizisiyle parladı!

Kulüp dizisi bir yıldız doğurdu! Asude Kalebek ilk dizisiyle parladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in en yeni Türk dizisi Kulüp, bu aralar Türkiye’nin dizi gündeminin en çok konuşulan yapımlarından biri. Etkileyici hikayesi, başarılı kostüm ve dekoruyla dizi dünyasına çıta atlatan Kulüp dizisi oyucularıyla da dikkat çekiyor. Dizinin en dikkat çekici oyuncularından biri ise Raşel’i canlandıran Asude Kalebek.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Barış Arduç gibi çok iddialı isimlerin yer aldığı Kulüp dizisi 1950’li yılların azınlıkların ağırlıkta olduğu Beyoğlu’na ayna tutuyor. O yıllarda Beyoğlu’nun gece yaşamını anlatırken satır aldında azınlıkların yaşam koşullarına da dikkat çekiyor.

Gökçe Bahadır, çok genç yaştayken cinayet işleyen ve hapse girerken henüz bebek yaştaki kızını terk etmek zorunda kalan sefarad yahudisi Matilda’yı canlandırıyor. Yetenekli oyuncu Kulüp’te de diğer dizilerinde olduğu gibi yine çok güçlü bir kadın karaktere hayat veriyor.

Kulüp dizisi bir yıldız doğurdu! Asude Kalebek ilk dizisiyle parladı! 7

Dizideki tüm oyunculukları performansı mükemmel. İçlerindeki en genç oyuncu Asude Kalebek ise daha ilk dizi deneyimiyle bu işte ne kadar yetenekli olduğunu ortaya koymayı başarıyor.

Kulüp dizisi, 1999 doğumlu Asude Kalebek’in ilk oyunculuk deneyimi. İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’ndaki sahne çalışmalarına katılan Kalebek halen Boğaziçi Üniversitesi’nde eğitimine devam ediyor.

Kalebek, Kulüp dizisinde babası ölmüş, annesi tarafından terk edilmiş kimsesiz Raşel’i canlandırıyor. Yetimhanede büyüyen Raşel, deli dolu ve kendi ayakları üzerinde durabilen, kimseden korkusu olmayan genç bir kadın. Ancak yıllar sonra annesinin karşısına çıkmasıyla hayatı bambaşka bir yöne evriliyor.