Ana sayfa Dizi Haberleri Kurşun 4. yeni bölümde Leyla geri dönülmez bir uçurumun kenarında!

Kurşun 4. yeni bölümde Leyla geri dönülmez bir uçurumun kenarında!

tarafından ker_def

Kurşun dizisi FoxTV ekranında 13 Kasım Çarşamba günü 4. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde önemli detaylar izleyicileri bekliyor. Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Sarp Akkaya ve Berrak Tüzünataç’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 4. bölümünde Savcı Orhan Atmaca ile Nuri Kargı karşı karşıya gelecek.

Peki 4. bölümde neler izleyeceğiz? Detaylar şöyle:

Orhan’ın şimdiki hedefi, Kerim Paşa’ya ulaşmaktır. Adım adım Kerim Paşa’ya yaklaşmaktadır. Orhan’ın Kerim Paşa’yı arayışındaki en büyük neden İstanbul’un Boğası’nın geçmişini öğrenmektir. Bu arayışta Orhan adım adım Boğa’nın yükselişinin, geçmişinde sakladıklarının sırlarını çözüyor.

Kurşun 4. yeni bölümde Leyla geri dönülmez bir uçurumun kenarında! 9

Orhan bir yandan hapishanede Aydın üzerinden kurduğu planla Serdar’ı sıkıştırıyor. Dört bir yandan İstanbul’un Boğası’nın etrafını kuşatıyor.

Orhan, amaçlarına yaklaşırken Leyla’yı ise zor durumlar bekliyor, bir yandan Gülce’yle yaptığı röportaj gazetede başına dert oluyor. İşten çıkartılmayla yüz yüze geliyor.

Orhan’la ilişkisi gazetede müdürlerin kulağına çalınıyor. Leyla, ofiste Orhan Atmaca’nın davanın seyrini değiştirmek için kullandığı biri olarak görülüyor.

Kurşun 4. yeni bölümde Leyla geri dönülmez bir uçurumun kenarında! 10

Leyla, erkeklerin dünyasında yaptığı işlerle ayakları üzerinde durma mücadelesini bir başına veriyor.

Sevdiği adam intikam ve adalet arayışında savrulurken; Leyla’yı da babasıyla arasında geri dönülmez uçurumlara sürüklüyor.

Leyla her şeye rağmen babasını sevmek isteyen bir kadınken; Orhan’ın Nuri’nin geçmişini arayışıyla Leyla hem babası hem de Orhan’la karşı karşıya gelecek.

Kurşun 4. yeni bölümde Leyla geri dönülmez bir uçurumun kenarında! 11

Diğer yandan Nuri Kargı, Gülce’yi piyon olarak kullanmanın yollarını arıyor. Adım adım Gülce’nin zaaflarını kullanıyor.