Ana sayfa Dizi Fragmanları Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor!

Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun başrolünde yer aldığı Kurşun dizisinin ilk görüntüleri yayınlandı. İzleyiciler bu görüntülere adeta bayıldı…

Kurşun çok etkili geldiğini bu fragman ile gösterdi.Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Gazi karakterinden sonra Engin Altan Düzyatan bambaşka bir karaktere bürünüyor… Savcı Orhan olarak ekrana dönecek olan Düzyatan’ın yeni imajı da büyük dikkat çekti.

Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor! 13

Gazeteci Leyla olarak ekrana yansıyacak olan Burçin Terzioğlu da dizideki imajıyla bir hayli beğeni topladı.

İzleyiciler dizinin yeni bir Karadayı efsanesi olacağı yönünde sosyal medyada yorumlarda bulundu.

Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor! 14

Birçok takipçi, dizinin ilk fragmanının ardından yaptığı yorumlarda çok beğendiklerini ve efsane olacak bir yapımın geldiğini belirten ifadeler kullandı.

İstanbul’da yapılacak çekimlerde set mekanı Arnavutköy… Engin Altan Düzyatan,5 sezon süren Diriliş Ertuğrul macerasından sonra 1970’li yılların güçlü savcısı Orhan karakteri ile ekrana dönüş yapacak.

Poyraz Karayel’deki Ayşegül karakteri ile akıllara kazınan Burçin Terzioğlu ise, uzun bir aradan sonra ekrana Leyla karakteri ile dönüş yapıyor.

İşte Kurşun dizisi fragmanı:

Dizinin hikayesi de bir hayli dikkat çekmekte.

İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan “Kurşun”, adalet arayan Orhan Atmaca isimli bir savcının, kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’le birlikte verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

İşte twitter’a yansıyan o yorumlardan bazıları:

Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor! 15 Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor! 16 Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor! 17

Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor! 18 Kurşun dizi fragmanı olay oldu! İzleyicilere göre yeni bir Karadayı efsanesi doğuyor! 19