Ana sayfa Dizi Haberleri Kurşun dizisi Engin Altan Düzyatan’ın hatası oldu!

Kurşun dizisi Engin Altan Düzyatan’ın hatası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan’ın yaptığı büyük bir yanlıştı! Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon boyunca büyük başarılar elde eden, hayranlarını peşinden koşturan Engin Altan Düzyatan, bu sezon hiç ara vermeden Kurşun dizisinde yer aldı.

1970’li yılların hikayesinin anlatıldığı dizi için müthiş bir plato kuran Most Production, 7 bölümde yayından kalkan dizi için harcadığı parayı kurtaramadı. Engin Altan Düzyatan da 5 sezonda elde ettiği müthiş desteğin çok azını bile yeni projesinde hayranlarından göremedi.

Yüzünü dinlendirmediği için hata yapan Düzyatan, yeni bir proje için kapısını kapattı. Bir süre dinlenmeyi planlayan oyuncunun kariyer planlamasını yanlış yönettiğini değerlendiren Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, oyuncunun hatasına değindi.

Eyüboğlu, “Düzyatan’ın beş sezon reyting rekorları kıran bir dizinin başrolünü paylaştıktan sonra ara vermeden ‘Kurşun’a başlaması hataydı. Oyuncu, kariyer yönetiminde yaptığı yanlışı, yaşadığı acı bir tecrübeyle anladı” diye yorum yaptı.

Düzyatan, Kurşun’da sorun yaşadı ama Kuruluş Osman dizisinde yer alması için hayranlarından büyük baskı var. Düzyatan, konuk olarak da olsun bu yapımda rol alır mı bilinmez, ama bir süre yüzünü dinlendirmek istediği ve projeleri geri çevirdiği gelen bilgiler arasında.