Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 11 Aralık Çarşamba 55. bölümde Ragini’yi kaçıran kişi ortaya çıktı!

Bıçak Sırtı 11 Aralık Çarşamba 55. bölümde Ragini’yi kaçıran kişi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Bıçak Sırtı dizisinin 11 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 55.yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Ragini, evin sahibi oluyor. Bıçak Sırtı’nda bu akşam Lukşi’nin Ragini’yi kaçırdığı ortaya çıkınca Parvati onun hapse atılmasını sağlar. Parvati’nin şartıyla evin sahibi olan Ragini’nin planı ne?

Swara Ragini’yi kaçıran kişinin Lukşi olduğunu ortaya çıkarır. Artık kaçacak yeri kalmayan Lukşi her şeyi itiraf etmek zorunda kalır. Parvati ondan şikayetçi olarak hapse girmesini sağlar. Lukşi’nin ailesi ondan şikayetini geri çekmesini ister.

Sanskar Swara’nın evine dönme kararına çok üzülür ve ona sitem eder. Ragini Maheshvari ailesinin evinin sahibi olur. Ragini tüm yetkiyi eline alınca Lukşi ve ailesini zor durumda bırakır. Gücü eline geçiren Ragini Parvati’ye zafer tablosunu gösterir. Parvati Ragini’nin planlarını öğrenince ne yapacak?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015