Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi’nin efsane Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’dan yeni dizi müjdesi!

Kurtlar Vadisi’nin efsane Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’dan yeni dizi müjdesi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle fenomen olan Necati Şaşmaz, hayranlarına büyük bir müjde verdi. Eğer dediği gerçekleşirse Şaşmaz yakında yeniden hayranlarıyla buluşacak.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle Türk dizi dünyasına adını yazdıran Necati Şaşmaz, belli bir kesimin de kahramanı haline gelmişti. Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nin 2005 yılında sona ermesiyle bir daha herhangi bir dizide yer almamıştı.

Necati Şaşmaz 13 Şubat Pazar akşamı Star TV’de yayınlanan İbo Show programına konuk oldu. Programın sunucusu İbrahim Tatlıses’in sorularını yanıtlayan Şaşmaz, hayranlarına büyük müjdeyi verdi.

Kurtlar Vadisi’nin efsane Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’dan yeni dizi müjdesi! 7

Kurtlar Vadisi’nin ardından yeni bir dizi hazırlığında olduğunu söyleyen Şaşmaz, “Çalışmalarım oluyor, bir platformda sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Senaryosunu ben yazıyorum.” şeklinde konuştu. Şaşmaz’ın bu müjdesi hayranlarını sevindirdi.

Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003’te Show TV’de “Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla yayımlanmaya başlamıştı. Aksiyon ve dram olmasının yanı sıra politik yönü de ağır basan dizi içeriğiyle dizi dünyasına yeni bir soluk getirmişti.

Dört sezon ve 97 bölümden oluşan dizinin ilk üç sezonu Show TV’de yayınlanmıştı. Son sezonunda 4 milyon dolar karşılığında Kanal D’ye transfer olarak Türk televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirmişti. Türk dizi tarihine fenomenlerden biri olarak adını yazdıran Kurtlar Vadisi 2005 yılının sonunda yayınlanan 97. bölümüyle final yaparak sona ermişti.