Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi’nin Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur’dan hayranlarına yeni proje müjdesi!

Kurtlar Vadisi’nin Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur’dan hayranlarına yeni proje müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çiğdem Batur, yeni sezonda bir tiyatro oyunu ile sahnelerde yer alacak. Ünlü oyuncu Harbiye Açıkhava’da Kenan Doğulu konserine gitti. Burada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Batur, yeni sezon için bir tiyatro çalışmasının olduğunu açıkladı.

Uçankuş TV’de yayınlanan röportajda Batur, tiyatro oyununun toplantısının önümüzdeki hafta yapılacağını ve detayların ortaya çıkacağını söyledi.

Batur, “Başka görüştüğümüz işler var ama henüz yaz ortası olduğu için… Yeni sezonda olacak işler var.. Bakalım inşallah, piyasaların hali belli olsun. Özledim birazcık. En çok tiyatroyu özledim. O yüzden çok heyecanlıyım, yeni bir oyuna başlayacağım için” diye konuştu.

Göksel Kortay’ın yöneteceği oyunun iyi bir kadrosu olacağına değinen Çiğdem Batur, dizi projeleri için ise şöyle konuştu:

“Güzel bir dizi yakalarsak, eğer içime sinerse olacak. Çünkü ben işimi çok seviyorum, aşkla yapıyorum. O yüzden insan çok aşık olduğu şeyi özlüyor. Yapmaktan çok keyif aldığım bir mesleğim olduğu için çok özledim.”

Röportajın tamamını videoda bulabilirsiniz:

Çiğdem Batur, 2005 yılında Gümüş dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine başlamış ardından da Vazgeç Gönlüm, Papatyam, Kurtlar Vadisi Pusu ve son olarak da Deli Gönül dizilerinde rol almıştı.

2 yıldır televizyon ekranından uzakta olan Çiğdem Batur, sinemada ise en son Bordo Bereliler Afrin filmi ile yer almıştı.