Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman 25. bölüm final sahnesi izleyicileri mest etti!

Kuruluş Osman 25. bölüm final sahnesi izleyicileri mest etti!

tarafından ker_def

‘Kuruluş Osman’ın çarşamba akşamı ekrana gelen 25’inci bölümü reytingin zirvesinde yer alırken, heyecanın zirveye çıktığı final sahnesi ile izleyicisi mest etti. Sofia liderliğindeki Bizans kuvvetleri ile Subutay yönetimindeki Moğol nökerleri ittifak yaparak Kayı Obası’na baskın yaptı. Kurdukları tuzakla Osman Bey ve alplerini obanın dışında gönderen Sofia ve Subutay, Kayı Obası’nda katliam yapmayı planlarken büyük bir sürprizle karşılaştı. Sofia ve Subutay’ın tuzağını boşa çıkaran Osman Bey ve Kayı alpleri, baskıncılara büyük bir sürpriz yaşattı.

Kalabalık bir akiyon ekibinin yer aldığı bu görkemli savaş sahneleri, ‘Kuruluş Osman’ izleyicisinden büyük beğeni aldı. ‘Kuruluş Osman’ hayranları, “Sinema filmi ayarında bir bölüm heyecandan ölecektim”, “Bu nasıl bölümdü dişimin ağrısını unutup ayakta izledim”, “Oyun içinde oyun, tuzak içinde tuzaklarla dolu, savaşlı harika bir bölüm. Şu ana kadarki en harika bölüm diyebilirim”, “5 sezonluk Diriliş’in ve 24 bölümlük Kuruluş’un en güzel sahnesini son 30 dakikada izlettiniz teşekkürler” gibi yorumlarla final sahnesini övgüye boğdu.

Kuruluş Osman 25. bölüm final sahnesi izleyicileri mest etti! 8

‘Kuruluş Osman’ın 25’inci bölümü #BizimVatanımız etiketiyle sosyal medyada da çok konuşulurken, Türkiye’de ve dünyada trend listesinde yer aldı. 25’inci bölümün ardından ortaya çıkan “Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakını nasıl bitirecek?”

“Kayı Obası’na baskın düzenleyen Sofia ve Subutay’ın akıbeti ne olacak?”, “Göktuğ geçmişini hatırlayıp özüne dönebilecek mi?”, “Osman Bey tarafından yenilgiye uğratılan Balgay’ın yeni hamlesi ne olacak?” soruları, 17 Haziran Çarşamba günü ATV’de yayınlanacak yeni bölümde yanıt bulacak.

Kuruluş Osman 25. bölüm final sahnesi izleyicileri mest etti! 9

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.